Hakan Keles Açiklamasi 'Geriden Gelmesini Bildik'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Oyuncularimin mücadelesinden memnunum. Iyi oynarken geriye düstük ama geriden gelmesini bildik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Giresunspor, sahasinda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldi.

Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, sunlari söyledi:

“Su ana kadar 5 yabanci oyuncumuz gitti. Sakat oyuncularimiz var. Kadro açisindan sikintiliydik. Zaten 13-14 kisi devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta için sorun olacak gibi görünüyor. Bu konuda çok fazla problem yasamiyoruz. Buna ragmen kazanmak için iyi basladik. Oyun iyi giderken 2-0 geriye düstük. Rakibin istedigi gibi oynadik çünkü bekleyip oynadilar. Fakat devre arasi oyuncularla konustuk. Iyi oynuyoruz, maçi çevirebiliriz dedik. Rakibin girdigi pozisyonlar var. 3-0 olabilirdi. Ama ondan sonra yakaladigimiz 2 gol var. Galip de gelebilirdik. Sonuçta berabere bitti. Iç sahada kazanmamiz gereken bir maçti. Ligde her puan önemli. Önümüzde Malatya maçi var. Buradaki puan kaybini orada telafi etmek istiyoruz. Oyuncularimin mücadelesinden memnunum. Iyi oynarken geriye düstük ama geriden gelmesini bildik.”

“Yedek kulübesinde sikintilar çekiyoruz"

Son haftalarda takimdan ayrilan oyuncularla ilgili de konusan Keles, “Su an sezon basi yaptigim kadrodan herhalde 8-9 oyuncu yok. 2 kisi geldi. O yüzden dedigim gibi yedek kulübesinde sikintilar çekiyoruz. Çogu oyuncularimizin maddi problemleri ve süre bulamadiklari için gitmek istediler. Kendi tercihleridir. Bir yolumuza devam ediyoruz. Ama zorlanacagiz ama hedefimize ulasacagiz diyebilirim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA