Domenec Torrent Açiklamasi 'Son Ana Kadar Elimizden Gelen Her Seyi Verecegimizden Kimsenin Süphesi Olmasin'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fatih Karagümrük maçindan sonra yaptigi açiklamada, geçen hafta kulüpte yasanan gelismelere deginerek, "Kulüpte karisik bir hafta geçirdik. Motivasyon olarak teknik ekibimiz ve sportif direktörümüzün motivasyonu üst seviyede. Son ana kadar elimizden gelen her seyi verecegimizden kimsenin süphesi olmasin" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Galatasaray evinde karsilastigi Fatih Karagümrük’ü 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Maçtan önce kulüpte karisik bir hafta geçirdik. Herhangi bir insanin meraklanmasi durumda ben ve sportif direktör motive miyiz diye. Çünkü ben Türkiye’deyim, her gün birçok yanlis haber çikiyor. Önümüzdeki maçlarda ne olacak tabii ki bilmiyorum. Motivasyon olarak teknik ekibimiz ve sportif direktörümüzün motivasyonu üst seviyede. Bununla baslamak istedim, süphe olmasin. Beni evimde belli bir sekilde egittiler. Ne olursa olsun Galatasaray beni ise aldi. Biz yaptigimiz isle ile ilgili elestiri olabilir, son ana kadar elimizden gelen her seyi verecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Herhangi bir insan da pislik atmak istiyorsa tabii ki atmaya devam edebilir. Biz önümüzdeki maçi kazanmak çalisiyor olacagiz" diye konustu.

Maçla ilgili düsüncelerini aktaran Torrent, "Benim deneyim nedeniyle zor maç olacagini biliyordum. Milli takim döndükleri zaman oyuncularin belli seyler basina geliyor. Çogunlugu uzun yolcuklar yapiyorlar. Çok yorgun bir sekilde geliyorlar veya Feghouli ve Mustafa gibi sakatlanmis gibi gelebiliyorlar. Alex ve Taylan devre arasinda yorulduklarini söylediler. O yüzden ilk 45 dakika için oyuncularin davranislarindan dolayi çok memnunum. Inanilmaz bir efor sarf etti oyuncular. Hepsini tebrik ederim. Bu tebrigi ayni zamanda taraftarimizla ve kulübümüzle de paylasmak isterim. Her gün gelisiyoruz ama yeterli degil asla. Inis çikislarimiz oluyor. Sonraki maçta da düsüs yasayabiliyoruz. Varmak istedigimiz nokta çok net. Oynadigimiz sey de asagi yukari bu" seklinde konustu.



Fenerbahçe derbisi yorumu

Gelecek hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisi için ise Domenec Torrent, "Hangi oyuncularimiz oynayacak onu net bir sekilde bilmiyoruz. Bütün Türkiye ve Galatasaray için ne kadar önemli bir maç oldugunu biliyoruz. Önceki çalistirdigim birçok ülkede büyük derbilerde bulundum. Burada iki taraftarlari için çok önemli bir maç. Su an için 11’imiz kim olur bilmiyorum. Biliyorum ki kim oynarsa oynasin iyi bir sekilde mücadele edecegiz. Ilk önce Karagümrük maçina odaklandik. Fenerbahçe’yi de iyi bir sekilde analiz edecegiz. Nasil kazanmamiz gerektigini ögrenecegiz. Hiçbir maça berabere kalmak için çikmiyoruz. Kazanmak için çikiyoruz. Bir sinavdan 9 alabilirsiniz, rakip 9.5 alirsa kazmis olabilir. Çok iyi bir sekilde mücadele edecegimizi biliyorum. Oyuncularin benden bile daha iyi biliyor. Fenerbahçe Stadi’nda ellerinden gelen ne varsa hepsini vereceklerini biliyorum" ifadelerini kullandi.

Karsilasmada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Kerem Aktürkoglu’nun durumuyla ilgili olarak ise, "Yarin testlerimizi yapacagiz. Ondan sonra her gün gözden geçirecegiz. Bir sonraki maçta oynayabilecek mi oynayamayacak mi o sekilde karar verecegiz. Sakatliksa ne kadar sürede iyilesebilir, sakatlik degilse de rahatsiz gibi bir seyse nasil yardimci olabiliriz ona bakacagiz. Yarin daha fazla bilgimiz olacak. Tibbi testten geçmesi gerekiyor" açiklamasinda bulundu.

Domenec Torrent, altyapidaki oyunculari da yakindan takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA