Bakan Kasapoglu'ndan Riza Kayaalp Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekoromen stil 130 kiloda altin madalya kazanan Riza Kayaalp’i tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekoromen stil 130 kiloda altin madalya kazanan milli güresçi Riza Kayaalp için tebrik mesaji yayimladi.

Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Macaristan’in baskenti Budapeste’de düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekoromen stil 130 kiloda altin madalya kazanarak 11. kez Avrupa Sampiyonu olan Riza Kayaalp’i kutluyorum. Avrupa Sampiyonu olarak bizleri yine gururlandiran Riza Kayaalp’in basarilarinin devamini diliyorum. Grekoromen stilde 77 kiloda gümüs madalyanin sahibi olan Yunus Emre Basar ile bronz madalya kazanan 55 kilo güresçimiz Emre Mutlu ile 63 kilo güresçimiz Ahmet Uyar’i da tebrik ediyorum. Avrupa Güres Sampiyonasi’nda Ay-yildizli bayragimizin dalgalandirilmasinda ve Istiklal Marsimizin dinletilmesinde emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Devam eden sampiyonada mücadele eden sporcularimiza da basarilar diliyorum”

Kaynak: İHA