Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Sezonu Tamamladi

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nde sezonu sekizincilikle kapatirken, Play-off karsilasmalarinda da çeyrek final maçlarinda mücadele etti. Sezonu kapatan takim için veda yemegi düzenlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun davetlisi olarak Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, sezonu tamamladi. Ligin baslamasina iki gün kala bir üst lige alinan Turgutlu Belediyespor ekibi, sezon basindan beri hedefledigi play-off biletini de almayi basardi. Güçlü ve TKBL tecrübesi bulunan takimlarla karsi karsiya gelen Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, sezona damga vuran pek çok maça da imza atti. Takim, oynadigi 30 maçtan 14 galibiyet elde ederek 44 puanla sezonu sekizinci sirada kapatti.

Ilk kez yer aldigi TKBL’de play-off karsilasmalarina kalmayi basaran Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, sezon boyunca Turgutlu’yu basariyla temsil etti.

Kadin Basketbol Takimina veda yemegi

TKBL’de sezonu tamamlayan Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi oyunculari ve teknik ekibi için sehirdeki bir otelde veda yemegi düzenlendi.

Yemege Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, esi Sabriye Akin, Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, esi Nazan Honaz, Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Evren Erbas, Turgutlu Belediyespor Yöneticileri Baris Erbas, Emrah Kanik, Cumhur Ulukök, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoglu, esi Lerzan Nasuhoglu, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Metin Akgül, esi Gül Akgül katildi.

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Basantrenörü Gökhan Asici, “Türkiye Basketbol Ligi’nin davetlisi olarak yer aldigimiz TKBL’de sezonu tamamladik. Ilk kez mücadele ettigimiz ligde play-off’a çikma hedefimizi gerçeklestirdik. Büyük farklarla geride oldugumuz maçlari kazanarak sezona damga vurduk. Takim olarak hepimiz için önemli tecrübeler edindigimiz, güçlü rakiplere karsi oynadigimiz bir sezon oldu. Her takim gibi bizde play-off yari finali ve final müsabakalarina adimizi yazdirmayi çok istiyorduk. Önümüzdeki sezonda da ayni hedefle ve güçlenen iddiamizla mücadelemize kaldigimiz yerden devam edecegiz. Sezon basindan itibaren desteklerini her zaman gösteren, takimimizin hep yaninda olan Baskanimiz Çetin Akin ve Baskan Yardimcimiz Firat Honaz’a, maçlarimizda bizleri yalniz birakmayan taraftarlarimiza çok tesekkür ederiz” seklinde konustu.



“Çok güzel heyecanlar yasadik”

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Turgutlu Belediyespor Asbaskani Firat Honaz ise, “Ilk kez yer aldigimiz Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nde basarili bir sezon geçirdik. Bu ligde ve sezonda en önemli istegimiz play-off oynamakti ve bunu basardik. Sezon boyunca çok güzel heyecanlar yasatan oyuncularimiz ve teknik ekibimize mücadeleleri ve emekleri için çok tesekkür ederim. Yollari açik, basarilari daim olsun” dedi.

Kaynak: İHA