Takim BAL'a Çikinca Sponsor Olan Yöneticiye Kulübü Satmak Istedi

Karabük Cengiz Ünal 1.Amatör Ligi’nde sampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi’e (BAL) yükselmeye hak kazanan Adatepe Dökecekspor’da takimin sponsoru ve yöneticisi Adem Aydim takimdan destegini çektigini açikladi.

Adatepe Dökecekspor Kulüp Baskani Onur Akbas, sampiyonlugun üstünden iki gün sonra takim için büyük bir bütçe ile sponsor destegi saglayan Adam Aydim’a sadece kendisi ve yönetici arkadaslari için büyük miktarda para isteyince Aydim takimdan destegini çektigini açikladi.

Aydim sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, 2021 - 2022 Futbol Sezonu sampiyonu Adatepe Dökecekspor’dan tarafina yapilan yanlis dolayisiyla bugün itibariyle tüm destegini çektigini belirtti.

Aydim, sezon basindan bu yana geçen zamanda sehrin dinamiklerini harekete geçirdiklerini vurgulayarak, “Karabük’ün akimi slogani ile girmis oldugumuz ligde sampiyonluk sevinci üzerinden üç gün geçmeden kulüp baskani Onur Akbas’in kendisi ve yönetimi adina para talep etmesi, ayni zamanda ‘Abi hepimiz asgari ücret ile çalisan borç harç içinde ay sonunu getirmeye çalisan insanlariz. Aramizda evlenecekler var. Varsa yoksa topçulara yedirdi bize bes kurus parasi geçmedi diye alinanlar var ve eger sen almayacaksan kulübe talip çok’ gibi konusmasi Karabük’ün geleceginden çok kendi menfaatleri dogrultusunda ihanetinin göstergesidir. Bende bu söylemler karsisinda, güven, karakter ve yolun sonunda yapilan yanlisi dikkate alarak bugün itibariyle Adatepe Dökecekspor’dan maddi manevi tüm destegimi çekmis bulunmaktayim” ifadelerini kullandi.

Aydim, bu zamana kadar tarafli tarafsiz vermis olduklari destekler için, kendilerini gönüllerine yazan Karabük halkina, futbolcularina ve teknik ekibine tesekkür etti.

Kaynak: İHA