Solhan Spor Yönetici Ve Taraftarlari Iftarda Bir Araya Geldi

Solhan Spor Kulübü Baskani Ziya Sözen’in ev sahipliginde Solhan’da iftar programi düzenlendi.

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor yöneticileri ve taraftarlari iftar programinda bir araya geldi. Solhan Spor Kulüp Baskani Ziya Sözen’in ev sahipliginde düzenlenen iftar programina Solhan Kaymakami Muhammed Çetin, Solhan Belediye Baskani Abdulhakim Yildiz, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, kulüp yöneticileri ve Solhan Spor taraftarlari katildi.

Programda konusan Solhan Kaymakami Muhammed Çetin, "Solhanli gençlerimizin hepsini çok seviyoruz sayiyoruz. Solhanlilar voleybola gönül vermis bu konuda çok ilgililer. Gençlerimiz bu konuda piril piril. Baskanim onlardan destegini eksik etmeyecektir. Solhan Spor bizim takimimiz sonuna kadar yanindayiz. Baskanimin dedigi gibi insallah Allah bir yerden kapi açar kaldigimiz yerden devam ederiz. Yeter ki birlik beraberlik olsun. Spor da tesislerde devletin bütün imkanlari onlar için zaten. Yeter ki onlar bizim yanimizda olsun bizde onlarin yaninda olacagiz. Birlik ve beraberlik içinde yürür insallah" dedi.

Daha sonra konusan Baskan Sözen, sezonun tamamlanmasinin ardindan taraftarlarla bir araya gelemediklerini, uzun zamandir böyle bir kaynasma programi yapmayi düsündüklerini söyledi.

Baskan Sözen, "Is yogunlugundan dolayi bir türlü nasip olmadigi için vakit buldugumuz ilk anda hem de ramazan ayi vesilesiyle bugün kurum amirlerimiz, yöneticilerimiz ve taraftarlarimizla bir araya gelerek iftar yaptik. Sezon boyunca beraber vakit geçirdigimiz dostlarimiz ve kardeslerimizden bir süreligine uzak kalmis olsak da bugün bu program vesilesi ile bir araya gelerek hem kaynastik hem de hasreti üzerimizden attik. Her zaman destekçilerimiz olan taraftarlarimizla bu tür programlar vesilesiyle bir araya gelmeye devam edecegiz insallah. Baglari koparmadan yeni sezonun baslamasini bekleyecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA