Kars'li Judocular Basariya Doymuyor

Judo Il Temsilcisi ve Milli Takim antrenörü Yasin Yesiltepe, nezaretinde Elazig’da düzenlenen “Anadolu Yildizlar Ligi” yari final karsilasmalarina katilan Karsli judocular, ‘Türkiye Finali” katilmaya hak kazandi.

Kars Gençlik Merkezi’nde hazirliklarini sürdüren judocular, 27-29 Mayis 2022 tarihlerinde Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Finali’nde sehirlerini temsil edecek olan 12 sehir takimindan birisi de Kars oldu.

15-17 Nisan 2022 tarihlerinde Elazig yapilan “Anadolu Yildizlar Ligi Yari Final” karsilasmalarinda 36 kiloda Büsra Ülbegi, 44 kiloda Ecrin Bas, 48 kiloda Gizem Savci, 52 kilo da Hayal Beytüzün, 60 kiloda Arda Gezerler, arti 63 kilo da Kübra Güngör, rakiplerini geçerek kilolarinda madalya kazanmislardi. Kars’li kiz judo takimi takim halinde ise 3’üncü olmustu.

27-29 Mayis ta Konya da yapilacak olan “Türkiye Finali”nde Kars’i temsil edecek judocular, antrenör Yasin Yesiltepe nezaretinde hazirliklarini Kars Gençlik Merkezi’nde araliksiz sürdürüyor.

Judo Il Temsilcisi ve Milli Takim antrenörü Yasin Yesiltepe, Konya’da düzenlenecek olan “Türkiye Finali” hazirliklarini sürdürdüklerini, Konya’dan madalya ile döneceklerini belirtti.

Kaynak: İHA