Abdullah Avci Açiklamasi 'Mart Ayinda Sampiyon Olamadik Diye Üzülmesinler'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Mart ayinda sampiyon olamadiklari için taraftarlarin üzülmemesi gerektigini belirterek, her iki kulvarda da hedefe kostuklarini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Kayserispor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, oyuncularinin ortaya koydugu performanstan çok memnun oldugunu dile getirdi. Avci, öncelikle Kayserispor ile bu sene üçüncü karsilasmayi oynadiklarini belirterek, "Son oynadigimiz buradaki maç üzerinden hazirlandik. Bir geçis takimi ve kenar orta yapabilen bir takim. Kupada özellikle Fenerbahçe ve Besiktas’i eleyerek buraya geldiler. 180 dakikalik bir oyunun ilk maçini avantajla bitirdik. Beni memnun eden ise 42. resmi maçimizi oynamamiza ragmen bu zamana kadar oyun anlaminda çok sallanmayan ve bir dengesi olan bir takimiz. Geçen hafta Karagümrük maçi bugün oynadigimiz Kayserispor maçinda oyuna sadakat gösteren takimima tesekkür ediyorum. Her türlü oyunu denediler. Merkezden denediler, kanattan denediler. Hem de geçis takimina karsi geçis de vermedik. Duran top ve kenar ortadan tehlike olusturmaya çalistilar. Taraftarlarimiza da bu oyuna sadik kaldiklari için sadakat gösterdikleri için tesekkür ediyorum. Hem savunmada hem hücumda bize destek verdiler. Mart ayinda sampiyon olamadik diye üzülmesinler. Trabzonspor iki kulvarda da hedefine kosuyor. 2 ay sakatlikla bogustuk ama simdi kadro derinligimiz olustu. Bugün itibariyle iki ayakli maçin bir ayagi bitti. Iyi bir takima karsi kazandik ama rövansi var. Biz yarin antrenman yapip ertesi gün dinlenip hafta sonuna hazirlanacagiz" ifadelerini kullandi.

Maçta sakatlik yasayan Nwakaeme’nin Yarin MR’i çekilecegi ve çikacak sonuçtan sonra durumunun netlik kazanacagi belirtildi.

Kaynak: İHA