TEB BNP Paribas Tennis Championship Istabul'da Elemeler Tamamlandi

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da eleme tablosu karsilasmalari tamamlandi. Günün erken saatlerinden itibaren Istanbul’u etkisi altina alan siddetli yagmur, maç programinin degismesine neden oldu. Ana tablodan oynanmasi planlanan dört karsilasma sarkan program nedeni ile 19 Nisan Sali gününe ertelendi.

Türkiye Tenis Federasyonu Istanbul Tenis Merkezi’nde oynanan turnuvada elemelerden ana tabloya adini yazdiran alti raket belli oldu. Elemelerin 3 numarali seri basi Kamilla Rakhimova’yi 6-3, 6-1’le geçen Avusturyali Julia Grabher, ana tabloya yükselen ilk sporcu oldu. Tecrübeli rakibi Donna Vekic’i 6-0, 7-6 ile maglup eden Marina Melnikova da ana tablodaki yerini aldi.

Elemelerin ilk gününde kazanan tek milli raket olan Berfu Cengiz ise ikinci maçinda Ana Bogdan’a takildi. Rumen rakibine 7-5, 6-3 kaybeden Berfu, ana tablonun uzaginda kaldi.

Final turunda kazanan diger raketler olan Lesia Tsurenko, Anastasia Potapova ve Qiang Wang adlarini ana tabloya yazdirdi.

Ana tablo zamani

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul yarin ana tablo karsilasmalari ile devam edecek. Turnuvaya wild card ile katilan milli raketlerden Ipek Öz Hollandali Arantxa Rus, Pemra Özgen ise Julia Grabher ile kozlarini paylasacak. Son sampiyon Sorana Cirstea ve 1 numarali seribasi Elise Mertens gibi isimlerin de korta çikacagi günde çiftler mücadelesi de start alacak.

Kaynak: İHA