Tarsus Idman Yurdu Baskani Ilk Açiklamasi 'Tarsus'u Hak Ettigi Yere Getirecegiz'

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus Idman Yurdu, 2021-2022 futbol sezonun ikinci yarisinda en çok puan toplayan takimlardan olurken, son 9 maçini kazanarak ligde ikinci siraya yerlesti.

Ikinci yari 39 puan toplayan Bodrumspor’un ardindan, 32 puan toplayan Tarsus Idman Yurdu, 30 puan toplayan Fenerbahçe’yi geride birakti.

Amed Sportif Faaliyetler’i kendi sahasinda 2-0 yenen Tarsus Idman Yurdu, 52 puanla ikinci siraya yükselirken, Play- Off için büyük avantaj elde etti.

Her maçi final havasinda oynadiklarini belirten Tarsus Idman Yurdu Spor Kulübü Baskani Ali Ilk, hedeflerine emin adimlarla yürüdüklerini söyledi.



Amed Sportif Faaliyetler maçinda güzel bir futbolla, taraftarlarin destegiyle 3 puan aldiklarini söyleyen Ali Ilk, kalan diger maçlari da kazanip, Play-Off’a yükseleceklerine inandiklarini söyledi.

Ilk, “Seriye devam ediyoruz, 9’da 9 yaptik. Çok güzel bir hava yakaladik. Artik inandik ve basaracagiz. Bize her konuda destek veren Belediye Baskanimiza gerçekten tesekkür ediyorum. Taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Teknik heyetimize, sahada mücadele eden futbolcularimiza tesekkür ediyorum. Mutlu sona yaklasiyoruz. Tarsus Idman Yurdu hak ettigi yere gelecektir” dedi.

Kaynak: İHA