Salihli Belediyespor Uzatmada BAL'a Tutundu

Manisa’nin Turgutlu 7 Eylül Stadi’nda karsilastigi play-out maçinda Manisa Karaköyspor’u uzatmada Sefer Bayil’in attigi golle 2-1 yenen Salihli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) tutundu.

BAL’a yükselme play-out maçinda Salihli Belediyespor ve Manisa Karaköyspor, Turgutlu’da karsilasti. Turgutlu 7 Eylül Stadi’nda oynanan Nevzat Okat, Berat Binbir, Hasan Genç hakem üçlüsünün maçta Antrenörler Murat Kahraman ve Ismail Üsttürk yönetimindeki Salihli Belediyespor BAL’a tutunmak, Süper Amatör Küme sampiyonu Manisa Karaköyspor ise BAL’a çikmak için mücadele etti. Karaköyspor, 13.dakikada Emrecan Bulut’un attigi golle 1-0 öne geçerken, Salihli Belediyespor ilk yarinin son dakikasinda 44.dakikada Tugcan Alp’in ayagindan buldugu golle maçta beraberligi sagladi. Ikinci yarida da takimlar gol bulamadi ve maç uzatmaya gitti.

Ilk uzatmada iki takimda esitligi bozamazken, ikinci uzatmada 119. Dakikada oyuna giren Sefer Bayil, 120+1’de attigi golle skoru 2-1 yapti. Salihli Belediyespor uzatmada buldugu golle ligde kaldi.

Salihli Belediyesporlu futbolcular maçtan sonra büyük sevinç yasarken, kendilerini Turgutlu’da yalniz birakmayan 45.5 Taraftarlar Dernegi üyeleri ve taraftarlar ile BAL’da kalmayi kutladi.

Kaynak: İHA