Kaptanlardan Sampiyonluk Mesaji

TFF Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grubu lider bitirerek, 3.Lig’e yükselme Play-Off maçlari için Burdur’a giden Aydin temsilcisi Efeler 09 SFK, final maçlarinin hazirliklarini tüm hiziyla sürdürürken, takim kaptanlari Burdur’dan sampiyon dönerek bir üst lige yükselmek istediklerini kaydetti.



Hedefin 3.Lig oldugu yesil beyazli ekipte takim kaptanlari Selçuk Yildirim, Soner Ergençay ve Sabutay Alper Bayülken, final maçlarinin önemine dikkat çekerek, kendilerine ve tüm takima güvendiklerini ve Burdur’dan sampiyon dönerek 3.Lig’e yükselmek istediklerini belirtti.

Sezon basindan beri tek hedeflerinin sampiyonluk oldugunu kaydeden Takim Kaptani Selçuk Yildirim, “Sezon basindan beri tek hedefimiz vardi, o da sampiyon olup takimimizi bir üst lige tasimak. Grubumuzu lider bitirip final maçlari olan kisma geldik ve en basinda da söyledigim gibi; bu iki final maçini da kazanip, bize inanan, destekleyen, gönül veren insanlari mahcup etmemek mutlu etmek için var gücümüzle mücadele edip o kupayi Aydin sehrine ve bu güzel insanlarin oldugu Efeler 09 SFK’ya getirecegiz. Sampiyon biz olacagiz ve sunu da eklemek istiyorum; biz bu yola çikarken “Var bir hayalimiz” sloganiyla çiktik ve bu hayali gerçeklestirmemize çok az kaldi. Bizi destekleyen güzel insanlara da bizi desteklemeye devam etmelerini, dualarini eksik etmemelerini istiyoruz. Tüm takim arkadaslarim adina söylüyorum; biz kazanirsak hepimiz kazaniriz, hepimiz mutlu oluruz" dedi.



Takimin ikinci kaptani Soner Ergençay, “Sezon basi koydugumuz hedefin ilk ayagini alnimizin akiyla tamamladik. Ligin ilk yarisindaki sahaya koydugumuz performans bunda etkili oldu. Takim olarak ciddi bir sekilde bu maçlara odaklandik. Play - Off’larda daha güçlü takimlarla karsilasacagiz. Rakiplerimize de saygi duyuyoruz ama biz buraya sampiyon olmaya geldik. Takimda en küçügünden en büyügüne, çalisan personellerine kadar herkes buna inaniyor. Insallah sonu güzel olacak. Aydin halkinin yillardir özlemini çektigi bir sampiyonlugu onlara armagan etmek istiyoruz. Biz sampiyon olacagiz’’ diye konustu.



"Sampiyonluk için elimizden geleni yapacagiz, buna kimsenin süphesi olmasin" diyen üçüncü kaptan Sabutay Alper Bayülken ise sunlari kaydetti;

“Sezona baslarken hedefimiz sampiyonluktu ve bu parolayla yola çiktik. Hedefimizden hiç sapmadan güçlü bir gruptan lider olarak çikmayi basardik. Hedeflerimiz dogrultusunda Play-off maçlarina sampiyonluk adina odaklanmis durumdayiz. Takimimizda hava çok iyi. Aile ortami içerisinde güzel bir ortamimiz var. Biz burada sadece Efeler 09 takimi olarak degil, bütün Aydin sehrini temsil ettigimizin farkindayiz. Kupayi Aydin’a getirmek için Aydin’a profesyonel bir takim armagan etmek için elimizden ne geliyorsa yapacagimizdan kimsenin süphesi olmasin”

Kaynak: İHA