Hakan Keles Açiklamasi 'Bizim Için Puan Puandir'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Bugün istedigimiz gibi oynadigimizi düsünmüyorum ama beraberlik de bizim için önemliydi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda Giresunspor, sahasinda Besiktas ile golsüz berabere kaldi.

Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulanan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Maç öncesi rakiplerimiz puan almisti. Biz de kazanmak istiyorduk puan farkini açmak için. Fakat bugün çok istedigimiz gibi oynadigimizi düsünmüyorum. Istatistiklerimiz de kötü. Ama beraberlik de bizim için önemliydi. Ilk yarida girdigimiz pozisyonlar var. Ikinci yari daha çok baski yedik. Fakat oyuncularimizin istegi, arzusu ve coskusu bugün iyiydi. 1 puan bizim için önemliydi. Biraz Umut’un sakatligi, Sergen’in ilk maçi olmasi, Sergio’nun da ilk maçi olmasi biraz oyun dengemizi bozdu ama dedigim gibi puan puandir. Oyun olarak çok iyi seyler yapmadik. Savunma kismini iyi yaptik. Hücum kisminda eksiklerimiz vardi. Rakibin istedigi gibi de oynamadik. Çünkü baskiyla iyi çikan bir takimdi. Daha çok biraz uzun toplara döndü. Umut hava toplarinda bize inanilmaz kazanimlar sagladi. Bizim için puan puandir. Yenilmemek bugün iyiydi” diye konustu.



“Insallah ligi en iyi sekilde bitirecegiz”

Keles, kadro yetersizligine ragmen ligi iyi bir sekilde bitirecekleri ifade ederek, sözlerini söyle tamamladi: “Sezon basi kurdugum kadrodan su an 6 tane yabanci yok. Benim 8 tane yabanci oyuncum var. Kural hatasi yapma sansim yok. Oyuncularimiz biraz süre bulamadigi için biraz da maddi sartlardan dolayi ayrilmak istediler. Onlarin düsüncesiydi. Ama biz geride kalan oyuncularimizla mücadele ediyoruz. Onlari da aratmiyorlar. Biraz oyuncu degisikliklerinde sikinti yasiyoruz. Bugün hiç defans oyuncum yoktu. 2 tane defans oyuncum vardi. Ilerleyen haftalarda biraz sikintiya girecegiz ama insallah cezali duruma düsmeyiz ve sakat vermeyiz. Kadroyu kurdugumdan itibaren birliktelige önem verdik. Bu bizim için önemliydi. Arkadaslik çok önemliydi. Inanin bizim puanimiz yokken bile ayni seyleri yapiyorduk. Ama söyledigim gibi zorluklara ragmen oyuncularim buraya kadar bizi getirdi. Insallah ligi hayirli bir sekilde bitirecegiz.”

Kaynak: İHA