Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Besiktas Beraberligiyle Düsme Hattindan Uzaklastik'

GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, Besiktas maçinin ardindan, yaptigi açiklamada düsme hattindan uzaklastiklarini söyledi.

Besiktas’a karsi gol yemeden alinmis bir beraberligin önemli oldugunu ifade eden GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, “Besiktas alinan puan çok degerli olmus oldu. Bugün seyirci rekoru kirilmis oldu. Bu stat yeni açildi. Cumhurbaskanimiz sayesinde yapilmis bir statti. Cumhurbaskanimiza buradan tesekkür ediyorum. Bu statlar dolmadigi zaman hiçbir seye yaramiyor. Bugün ilk defa Besiktas’a karsi 20 bin seyirci vardi. Bugün nasil bir sölen oldugunu hep beraber izledik. Tüm Giresunlulara ve bizi izleyen herkese tesekkür ederim” dedi.



"Ben oldugum sürece hoca hep burada"

GZT Giresunspor’un düsme hattindan iyice uzaklastigina da dikkat çeken Karaahmet, “Bizim açimizdan her hangi bir olumsuzluk düsünülmüyordu. Düsen kulüplerin baskanlari da futbolculari da emek veriyor. Giresunspor o hattan iyice uzaklasti. Hoca konusunda hep söylüyorum. Ben oldugum sürece hep burada. Kendisine de söylüyorum. Futbolda Anadolu kulüplerinin hoca degistirme lüksü olmamali. Giresunspor da burada örnek bir kulüp. Her baskan ve yönetim kurulu hoca degistirmekte özgür. Biz Hakan hocamiza güveniyoruz. Elindeki kadroyla ne yapacagini biliyor. Kulübe karsi inanilmaz bir katkisi var. Insallah hocamizla devam edecegiz. Son iki haftadir çikis yakalayan Besiktas vardi. Yenilmememiz bizim için çok önemliydi. Sahadaki arkadaslarimiz ne yapabilirse onu yapti ve dogru yaptilar” diye konustu.

Kaynak: İHA