Play-Off Maçinda Yumruklar Havada Uçustu

Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için karsi karsiya gelen Aydinspor ile Isabeyli Sirlanspor maçi olayli bitti. Maçin bitis düdügü ile birlikte iki takimin taraftarlari ve futbolcular arasinda kavga çikarken, tekme ve yumruklar havada uçtu.

Aydin’in Kusadasi ilçesinde oynanan Aydinspor ile Isabeyli Sirlanspor Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme maçi 2-2’lik skorlara tamamlanirken, maç sonunda olaylar çikti. Kusadasi Özer Türk Stadyumu’nda oynanan maçin sonunda 2 takim oyunculari ve taraftarlar arasinda kavga çikti. Tekme ve yumruklarin havada uçustugu olaylara polis müdahale etti. Çevik Kuvvet’in araya girmesiyle birlikte oyuncular ayrildi.

Saha içinde baslayan gerginlik saha disina da yansidi. Olaylar stat disina tasarken polis bazi taraftarlara cop ve biber gazi ile müdahale etti. Bazi taraftarla da basin mensuplarina müdahale ederek görüntü almalarina engel olmaya çalisirken, polis ekipleri taraftarlari uzaklastirdi. Yasanan olaylarin ardindan bazi taraftarlar ambulanslarla hastaneye kaldirildi.

Aydinspor ile 2-2 berabere kalan Isabeyli Sirlanspor ise Play-Off Grubu’nu 5 puanla birinci sirada tamamlayarak, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

Kaynak: İHA