Giresun'da sessiz gece! Beşiktaş deplasmanda 1 puana razı oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Valerien Ismael yönetiminde çıktığı 3. maçında deplasmanda Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı. Son 2 deplasman maçından da beraberlikle ayrılan Siyah-beyazlılar, 51 puanla haftayı 7. sırada kapattı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Valerien Ismael yönetiminde çıktığı 3. maçında Giresunspor'a konuk oldu. Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken maç 0-0 berabere bitti. Son 2 deplasman maçından da beraberlikle ayrılan Siyah-beyazlılar, 51 puanla haftayı 7. sırada kapattı. 40 puana ulaşan Giresunspor ise ligin 16. basamağında yer aldı.


MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada GZT Giresunspor kontratağında Umut Nayir topu Süleymanov'a aktardı. Bu oyuncu ceza sahasına girmeden yaptığı sert vuruşta stop yandan farklı şekilde auta gitti.

18. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın kafa pasıyla Giresunspor ceza sahası içerisinde topu Batshuayi'ye aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda meşin yuvarlağı kaleci Okan Kocuk ayaklarıyla kurtardı.

43. dakikada Gzezzal'ın yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda kaleci Okan Kocuk son anda topu kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.


VALERIEN ISMAEL İLE 4 PUAN ADI

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile çıktığı 2 maçta birer beraberlik ve galibiyet aldı. Ismael yönetimindeki ilk maçta Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, evinde ise Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yendi.

SON 5 MAÇTA 6 PUAN

Siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı son 5 maçta 6 puan alabildi. Bu süreçte Aytemiz Alanyaspor'a üstünlük kurabilen Beşiktaş; Medipol Başakşehir (2-2), Atakaş Hatayspor (1-1) ve Trabzonspor (1-1) maçlarını berabere bitirdi. Beşiktaş, söz konusu dönemde Galatasaray ile oynadığı derbi maçında ise 2-1 mağlup ayrıldı.