Türkiye Taekwondo Sampiyonasi, Sivas'ta Basladi

Sivas’in ev sahipliginde “Yildizlar Türkiye Taekwondo Sampiyonasi” 320 sporcunun katilimi ile basladi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürlügü organizesinde yapilan Yildizlar Türkiye Taekwondo Sampiyonasi basladi.

Taha Akgül Spor Salonu’nda start alan heyecan dolu sampiyonaya 55 ilden 320 sporcu katilim sagliyor.

Bu kapsamda bugün baslayan sampiyonanin seremonisi Sivas Vali Yardimcisi Sakir Öner Öztürk, Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Vekili Aytaç Keklik, Türkiye Taekwondo Federasyonu Baskan Vekili Oktay Durmaz, il protokolü, federasyon yetkilileri, antrenörler ve sporcularin katilimiyla yapildi. Sporcularin tören yürüyüsü ile baslayan seremoni saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla devam etti.

“Herkese basarilar diliyorum”

Daha sonra konusma yapan Sivas Vali Yardimcisi Sakir Öner Öztürk, sampiyonaya katilan sporculara basarilar dileyerek, “Sivas’ta sporculari agirlamaktan dolayi çok mutluluk duyuyoruz. Sivasspor ve genç dostu bir sehirdir. Bu anlamda son günlerde önemli turnuvalara ev sahipligi yapiyoruz. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Spor müsabakalarinin ülkemize hayirli olmasini temenni ediyorum. Sampiyonaya katilan herkese basarilar diliyor ve derece yapanlari da tebrik ediyorum. Sakatliksiz bir sampiyona geçmesini diliyorum” dedi.

Heyecan dolu sampiyona 18 Nisan Pazartesi günü sona erecek.

Kaynak: İHA