Trabzonspor Taraftari, Fan Token'da Da 'Bize Her Yer Trabzon' Dedi

Premier Lig’den La Liga’ya, NBA’den Formula 1’e, Italya Futbol Federasyonu’ndan UEFA’ya kadar 25 farkli ülkeden, 130’ya yakin global is ortagi bulunan dünyanin en büyük taraftar etkilesim platformu Socios.com ekosisteminde, Trabzonspor taraftarlari farkini konusturdu.

Dünya genelinde 100’den farkli ülkeden Socios.com uygulamasini indirerek, Trabzonspor’a olan asklarini göstermek için Trabzonsponspor’un Resmi Fan Token’i $TRA Fan Token alan bordo-mavili taraftarlar, takimlari ile olan etkilesimlerinde de Roma, Atletico Madrid gibi dünyanin önde gelen kulüplerini geride birakti. $TRA Fan Token dünyanin dört bir yanindaki Trabzonspor taraftarlari ve sempatizanlari tarafindan ilgi gördü. Japonya’dan Arjantin’e, Nijerya’dan çok sayida Avrupa ülkesine kadar on binlerce taraftar Socios.com uygulamasinda, ’Bize her yer Trabzon!’ diyerek $TRA Fan Token sahibi oldu.

Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçi öncesinde Türkiye Spor Yazarlari Dernegi’nin ev sahipliginde yerel basinla bulusan Socios.com Türkiye yetkilileri, Trabzonspor Kulübü ile olan is birlikleri ve yeni dönemdeki planlarini basin mensuplariyla paylastilar.

Basin mensuplarinin Fan Tokenlar ve blockchain dünyasi hakkindaki sorularina yanit veren Socios.com Türkiye Kurumsal Iletisim Müdürü Sema Tugçe Dikici su ifadeleri kullandi:

“Trabzonspor Kulübü ile 2020 baslayan is birligimizden bugüne kadar bordo mavili renklere gönül vermis, $TRA Fan Token alarak kulüplerine her zamankinden daha yakin olmak isteyen taraftarlarin kulüplerinin bazi kararlarinda söz sahibi olmasini sagladik. Trabzonspor takim otobüsünün tasarimindan, TS Club’ta satilacak t-shirtlerin tasarimina, futbolcularin sahaya çikis sarkisindan gol sonrasi çalinacak müzigine, bilet fiyatlarindan ayin/yilin oyuncusu oylamalarina kadar farkli farkli oylamalarda taraftarlara ’Taraftardan Fazlasi Ol’ mesajini verdik. Fan Tokenlar, degisen ve dijitallesen dünyanin kulüpler ve o kulüplere destek veren taraftarlari arasinda dijital köprüler vazifesini gören dijital varliklar. Dijital para ya da yatirim amaci degiller. Trabzonspor Kulübü’nden de aldigimiz destekle biz oyunun tam merkezine taraftarlari koyduk ve onlara kulüp ile alakali farkli farkli konularda söz hakki vermek, bunlari da yaparken para ile satin alamayacaklari unutulmaz deneyimleri yasatmak istedik. Trabzonspor Kulübü yöneticilerinden profesyonellerine kadar degisen dünyanin dinamiklerine inanan vizyoner insanlar. Bu da bizim is ortakligimizin gelecek vaat eden projelerine katma deger sagliyor. Ilerleyen günlerde taraftarlara çok güzel deneyimler ve sürprizler sunmaya devam edecegiz.”

Taraftarlar ve futbolcular omuz omuza

Socios.com uygulamasinda $TRA sahibi Trabzonsporlularin tasarimini belirledigi, sloganini ise Trabzonsporlu futbolcularin belirledigi özel atkilar da maç öncesinde tribünlere dagitilarak, taraftarlarin coskusunda kullanildi.

Kaynak: İHA