Trabzonspor, Galibiyet Orucunda

Spor Toto Süper Lig’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor, galibiyet orucuna yatti. Fatih Karagümrük ile sahasinda 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, ligde 4 maçtir kazanamayarak 9 puan kaybetti.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü agirladi. 1-1 beraberlikle sonuçlanan karsilasmayla bordo-mavililer galibiyet hasretini 4 maça çikardi. Çaykur Rizespor maglubiyeti sonrasi Nisan ayinda oynadigi 3 maçi da kazanamayan Karadeniz ekibi adeta galibiyet orucuna yatarak 3 puana hasret kaldi.

Süper Lig’de en son galibiyetini Göztepe karsisinda 4-2’lik skorla elde eden Trabzonspor, söz konusu maçin ardindan oynadigi Çaykur Rizespor maçini 3-2 kaybederken, Besiktas ile 1-1, Gaziantep FK ile 0-0 ve son olarak Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak sampiyonluk yolunda önemli puan kayiplari yasadi.

Süper Lig’de 73 puanla ilk siradaki yerini koruyan bordo-mavililer, kalan 5 maçta 4 puan çikarmasi halinde, rakiplerin alacagi puanlara bakmadan sampiyonlugunu ilan etmis olacak.

Kaynak: İHA