Konyaspor Ile Gaziantep FK 6. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda oynanacak maçla beraber Konyaspor ile Gaziantep FK 6. lig randevusuna çikacak. Geride kalan maçlarda Gaziantep ekibinin 3-0’lik galibiyet üstünlügü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçinda Konyaspor, Gaziantep FK’yi agirlayacak. Yarin saat 13.30’da Konya Büyüksehir Belediye Stadi’nda baslayacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Konyaspor geride kalan 32 hafta sonunda 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 maglubiyet alarak 58 puan toplarken, Gaziantep FK ise 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 maglubiyet alarak 41 puan topladi. Maç öncesinde yesil-beyazlilar 3. sirada, Antep ekibi ise 13. sirada bulunuyor.

6. randevu

Konyaspor ile Kasimpasa, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 6. kez karsi karsiya gelecek. Aralarinda daha önce oynanan 5 maçta Konyaspor’un galibiyeti bulunmazken, Gaziantep FK ise 3 defa rakibini maglup etti. 2 maçta ise kazanan taraf çikmadi. Bu maçlarda Konyaspor 3 kez gol sevinci yasarken, Gaziantep FK 7 defa fileleri havalandirdi. Iki takim Konya’da 2 kez karsi karsiya geldi. Bu maçlarin her ikisi de beraberlikle sonuçlanirken gol sesi ise çikmadi. Ligin ilk yarisinda Antep’te oynanan karsilasma 3-2’lik Gaziantep FK üstünlügü ile bitmisti.

Ilhan Palut ile Erol Bulut 6. kez rakip

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut ile Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, bugüne kadar Süper Lig’de 5 kez karsi karsiya geldi. Palut, söz konusu müsabakalarda Göztepe ve Konyaspor’un, Bulut ise Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK’nin teknik patronuydu. Ilhan Palut’un ögrencileri bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik alirken, 3 kez de maglup oldu. Ilhan Palut, Erol Bulut’a karsi tek galibiyetini 2019-2020 sezonunda Göztepe’yi çalistirirken Alanyaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek elde etti.

Volkan Bayarslan düdük çalacak

Konyaspor ile Gaziantep FK arasinda oynanacak karsilasmayi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’in yardimciliklarini Gökhan Barcin ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak. Istanbul bölgesi hakemi olan Volkan Bayarslan Süper Lig’de 62 maç yönetti. Bu maçlarin 21’ini ev sahibi, 24’ünü ise deplasman takimlari kazandi. 17 maç ise berabere sona erdi.

Volkan Bayarslan en son Konyaspor’un 27 Subat 2022 tarihinde Süper Lig’de oynadigi ve 5-1 maglup oldugu Alanyaspor maçinda görev aldi. Bayarslan, yine Konyaspor’un geçen hafta ligde Çaykur Rizespor’a 2-1 kaybettigi ve tartismali pozisyonlarin oldugu maçin da VAR hakemiydi.

Kaynak: İHA