Golf Tutkunlari Gloria Özaltin Championship'de Bir Araya Geldi

Türkiye’de golf sporuna verdigi önem ve destekler ile taninan Özaltin ailesi adina Gloria Hotels & Resorts tarafindan düzenlenen “Gloria Özaltin Championship” sona erdi. Organizasyon kapsaminda 4 farkli turnuva gerçeklestirilirken, 6 ülkeden 150 golf tutkunu bir araya geldi.

Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanina ve tek “TrackMan Range” uygulamasina sahip, Michel Gayon imzali Gloria Golf Kulübü sahalarinda düzenlenen Gloria Özaltin Championship’de, bir hafta boyunca bireysel turnuvalardan golf sohbetlerine, workshoplardan özel gala yemegine bir çok aktivite gerçeklestirilirken, TrackMan Range “Longest Drive“ ve “Nearest The Pin” müsabakalari da organizasyona yenilik katti.

15 Nisan aksami konser programi ve seçkin lezzetlerle hazirlanan özel gala gecesinde, “Öznur Özdemir Özaltin Memorial Trophy” bireysel turnuvasini kazanan Beyhan Benardete, ödülünü Zeynep Özdemir’den aldi. “Nuri Özaltin Trophy” erkekler bireysel turnuvasinin kazanani Cengiz Sahin’e ödülünü Irem Özaltin sunarken, “Sebahat Özaltin” kadinlar turnuvasini da kazanan Beyhan Benardete’ye bu ödülü de Elif Özdemir takdim etti.

Kaynak: İHA