Baskan Gözbasi'dan Yayin Ihalesi Açiklamasi

Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, yayin ihalesinin sonuçlanmasi ile ilgili bekleyisin sürdügünü ifade ederek, "Yayin geliri düsüyor. Gelecek sene için hakikaten bütün kulüpler oldugu gibi ben de çok endiseliyim" dedi.

Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, önümüzdeki sezon Süper Lig maçlarini yayinlayacak yayinci kurulusun henüz belirlenmemesi ile ilgili açiklama yapti. Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, "Yayinci kurulusun bize sundugu opsiyonlar var. Baskanlarla aramizda istisare ettik. Opsiyonlardan biri hakkinda çogunlugun kararini su anki mevcut Türkiye Futbol Federasyonu baskanina ilettik. Görüs ayriliklari tabi ki var ama çogunlugun verdigi karar iletildi" dedi.

Baskan Berna Gözbasi, önümüzdeki sezon için endiseli bir bekleyis içerisinde olduklarini söyleyerek, "Yayin geliri düsüyor. Gelecek sene için hakikaten bütün kulüpler oldugu gibi ben de çok endiseliyim. Bu kurun yükselisi, yayin gelirinin sürekli düsüsü bizim de kulübümüzün gelecek sene planlamalarini tabi ki beni ve hepimizi düsündürüyor. Insallah artik sonuçlanir. En azindan planlama yapmak için de bunu bekliyoruz. Haftaya sonuçlanir diye bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA