Balikesirspor - Menemenspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasinda Balikesirspor sahasinda Menemenspor’la 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan her iki takimin da teknik sorumlusu açiklamalarda bulundu.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda ilk olarak Balikeesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, açiklamalarda bulundu. Sanssiz goller yediklerini belirten Bulak, "Bizim için keyifli bir maçti. Istediklerimizi yapabilmemiz bakimindan pozitif bir maç oldu. Iyi top çevirdik, iyi pas yaptik. Geçis oyunlarinda özellikle kenar bindirmelerinde iyi isler yaptik, çok pozisyon ürettik. Yani biraz rahat olabilsek Erdem’in tasidigi atak yaptigi 20 pozisyon var. Bunlarin bir kismi sonuçlanabilir. Biz elimizdeki mevcut oyuncularla oynuyoruz, rakiplerimiz transfer yapmis, santrfor çikartip yerine santrfor koyuyor. Biz bunu yapamiyoruz ama oyunun içinde iyi isler yapiliyor, buldugumuz pozisyonlari degerlendiremiyoruz. Hakem maçi iyi yönetti ama bize verilmeyen penalti pozisyonu ile rakibe verilen penalti pozisyonu dogru degil. Bunlar hakemlerin sansizligi, rakibin sansi, bizim sansizligimiz" diye konustu.



Menemenspor cephesi

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da Balikesirspor maçina kazanmak için geldiklerini dile getirdi.

Üç puana ihtiyaçlarinin oldugunu vurgulayan Mutlu, "Balikesirspor sahada iyi bir mücadele verdi, iki taraf da pozisyonlar buldu, maçta risk de aldik. Son dakikada da olsa golü bulmak iyidir. En azindan kazanamadigimiz yerde kaybetmemek de önemli. Aldigimiz bir puan belki ligde ilerde bizin durumumuzu belirleyici olacak diye düsünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA