Altay Bayindir Açiklamasi 'Insallah Bu Sekilde Galibiyet Alarak Devam Ederiz'

Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayindir, Göztepe maçini kazandiklari için mutlu olduklarini söyleyerek, "Her maç final niteliginde. Elimizden geleni yapacagiz. Taraftarlarimiza da destegi için tesekkür ederiz. Insallah bu sekilde galibiyet alarak devam ederiz. Ligi en iyi yerde bitiririz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda Fenerbahçe sahasinda karsilastigi Göztepe’yi 2-0 maglup etti. Mücadelenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayindir, "Kazandigimiz için çok mutluyuz. Her maç final niteliginde. Elimizden geleni yapacagiz. Taraftarlarimiza da destegi için tesekkür ederiz. Onlar bizi kivilcimliyor, biz sahada atesi yakiyoruz. Insallah bu sekilde galibiyet alarak devam ederiz. Ligi en iyi yerde bitiririz" diye konustu.

Kendini iyi hissettigini söyleyen Bayindir, "Fenerbahçe’ye geldigimden beri çalisiyorum, mücadele ediyorum ve elimden geleni yapiyorum. Performansimi arttirmaya çalismak için çalismalarima fazlasiyla devam edecegim" seklinde konustu.

Maç maç baktiklarini ifade eden 24 yasindaki kaleci, "Önümüzde sadece Çaykur Rizespor maçi var. Kazanmak için oynayacagiz. Sadece ona odakliyiz" dedi.

Teknik Direktör Ismail Kartal hakkinda da konusan basarili kaleci, "Ismail hocamiz elinden geleni yapiyor. Tüm benligiyle Fenerbahçe’nin içinden gelen bir isim. Camianin dinamiklerine hakim. Bizi her rakibe ayri bir sekilde motive ediyor. Ne yapmasi gerektigini biliyor. Bize bunu asiliyor. Elimizden geleni yapiyoruz. Karsiligini aliyoruz. Insallah bu sekilde devam eder" ifadelerini kullandi.

Taraftar için ise Altay Bayindir, "Farkli bir duygu ve hissiyat. Camiamiz bütün oldugu zaman birçok seyi basarabilecegimizi düsünüyorum. Taraftarlarimiz sonuna kadar bize destek veriyor. Insallah bu sezon sonuna kadar devam eder" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA