Murat Alkan Açiklamasi 'Hakem Sayesinde Puan Alacagimiz Maçi Kaybettik'

Bursaspor Kaleci Antrenörü Murat Alkan, Istanbulspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, puan alacaklari maçta, hakem Burak Pakkan’in yönetimi yüzünden kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasinda Bursaspor deplasmanda Istanbulspor’a 3-1 maglup oldu. Müsabakada Teknik Direktör Mustafa Er ve diger yardimci antrenör Hayati Köse’nin kirmizi kart görmesinden dolayi basin toplantisina kaleci antrenörü Murat Alkan katildi.

Maça çok iyi basladiklarini belirten Alkan, “Ama ne yazik ki hakem Burak Pakkan hoca sayesinde puan alacagimiz maçta kaybettik. 2-2 olsaydi maç böyle bitmeyecekti, yine maglup olacaktik. Çocuklar elinden geleni yaptilar ama hakemi geçemedik. Benim düsüncem kalan maçlarda bu takimin ligde kalacagi yönünde. Bu çocuklar her seyiyle daha da iyi olacaklar. Soyunma odasinda Mustafa hoca takimi topladi ve ’Bu ligde kalacagiz. Biz burada devrim yaptik. Bütün kalan 6 maçi kazanacagiz’ dedi.

Bu takim her gün daha da üzerine koyarak gidecek. Denizlispor ve Gençlerbirligi maçiyla birlikte daha ileriye gidecegiz. Bursaspor camiasindan tam destek istiyorum. Bu takim daha iyi yerlere gelecek. Oynadigimiz oyun belli. Elimizden gelen her seyi yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA