Kayseri Kadin FK Son 8 Takim Arasinda

Kayseri Kadin Futbol Takimi’nin alt yapisinda oynayan U-13 Grubu, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde 15 Subat’ta Türkiye genelinde start verilen ’Mahallede Maç Var’ organizasyonunda son 8 takim arasinda kaldi.

Türkiye geneline 15 Subat’ta baslayan, 188 kiz ve 1381 erkek takimindan toplam 17 bin 259 sporcunun katildigi Mahallede Maç Var organizasyonunda Kayseri Kadin Futbol Takimindan büyük bir basari geldi. Sari kirmizili takimin U-13 grubu, Kayseri’de baslayan grup elemelerinin ardindan Antalya’da oynanan karsilasmalarinin ardindan adini son 8 takim arasina yazdirmayi basardi.

188 takim arasinda son 8’e kaldi

Organizasyonda ilk tur eleme maçlarinin ardindan bölge grup maçlari, çeyrek finalin ardindan son 8 takim arasina kalan Kayseri Kadin Futbol Takimi sampiyonlugu istiyor. Kayseri Kadin Futbol Takimi A Grubunda Büyüksehir Belediyesi FOMGET SK, Giresun GSIM SK ve Aslan Gençlik ve Spor takimlari ile mücadele edecek.

Yari final maçlarinda birinci ile ikinci olan 8 kiz ve 8 erkek takimin yarisacagi final maçlari, 18-22 Nisan tarihleri arasinda Ankara’da oynanacak. Turnuvanin sampiyonlarinin belli olacagi final karsilasmalarinda basarili olan kiz ve erkek takimlari, TBMM Spor Tesisleri’nde sampiyonluk mücadelesi verecek. Birinci olan takim oyuncularina tablet, ikinci olan takim oyuncularina elektrikli scooter, üçüncü olan takim oyuncularina ise drone hediye edilecek. Sampiyonluk kupasi TBMM Baskani Mustafa Sentop tarafindan verilecek. Iste Kayseri Kadin FK’nin maç programi;

18 Nisan 2022 Pazartesi

Saat: 11.00 Giresun GSIM SK-Kayseri Kadin FK

19 Nisan 2022 Sali

Saat: 13.00 Kayseri Kadin FK-Büyüksehir Belediye FOMGET SK

20 Nisan 2022 Çarsamba

Saat: 11.00 Kayseri Kadin FK-Aslan Gençlik ve Spor

Kaynak: İHA