Izmir, Tenis Için Güç Birligi Yapti

Kültürpark Tenis Kulübü tarafindan Ege Genç Is Insanlari Dernegi (EGIAD) geçmis dönem yönetim kurulu üyesi Turgut Ayker adina düzenlenen Senyör Tenis Turnuvasi sona erdi. Rekor katilimla gerçeklesen turnuvaya Izmirli tenis kulüplerinin güç birligi damga vurdu.

Kültürpark Tenis Kulübü Turgut Ayker Senyör Tenis Turnuvasi sona erdi. Turnuvada 13 kategoride 238 sporcu ter döktü. 6 gün süren karsilasmalarda, sporcularin kiyasiya ancak bir o kadar da centilmence mücadelesi dikkat çekti. Centilmenligin baska bir örnegini ise Izmirli tenis kulüpleri gösterdi. 4 gün olarak planlanan, ancak 238 kisilik rekor katilim nedeniyle 6 güne uzatilan turnuvada, Kültürpark’in 8 kortu maçlarin zamaninda tamamlanabilmesine yetmedi. Türkiye’nin pek çok kentinden gelen tenisçilerin ve yerel sporcularin magdur olmamalari için ek kortlara ihtiyaç duyuldu. Crea, Egeli Tenis Veteran (ETV), Izmir Tenis Ihtisas (IZTIK) Alaçati tenis kulüpleri ile CNC Tenis Akademisi bu noktada örnek bir dayanismaya imza atti. Maçlar için kendi kortlarini açmakla kalmayip tüm imkanlarini da hiçbir karsilik beklemeden Kültürpark’in turnuvasi için seferber etti.

"Gurur verici"

Kültürpark Tenis Kulübü Baskani Tolga Sekercioglu, “Izmir’imiz dayanismanin en güzel örnegini sergiledi. Bu güç birligi için minnettariz. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da ihtiyaç duydugunuz her zaman tüm imkanlarimiz ve kortlarimiz emrinize amadedir” dedi.

Bu turnuvanin her anlamda gurur verici, muhtesem bir turnuva oldugunu belirten Sekercioglu, “Katilan tüm sporcularimizi tebrik eder, turnuvayi gerçeklestirmemize vesile olan Ayker Ailesi’ne sonsuz tesekkür ederiz” diye konustu.

24 kupa ve 60 madalyanin sahiplerini buldugu finalde Sekercioglu, Izmir’in sevilen isadamlarindan Turgut Ayker adina düzenlenen turnuva için esi Arzu Ayker’e, turnuva boyunca sergiledikleri dayanisma için de Ayberk Tezel, Levent Çakirer, Umut Oruç ve Celal Özüdogru’ya tesekkür plaketi verdi.

Kaynak: İHA