Hikmet Karaman Açiklamasi '1 Puan Çok Degerli, Kaybetmemek Gerekiyor'

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “1 puan çok degerli, kaybetmemek gerekiyor” dedi.

Kayserispor, ligin 33. Haftasinda sahasinda agirladigi Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Maç öncesi stresi ve oynamasi çok zor. Rakibimiz olmak veya olmamak. Biz sahada oyunumuzu, puanlarimizi hem de sali günü oynayacagimiz kupa maçi var. Bu maça çikarken aslinda iki maça birden odaklaniyoruz. Iyi basladi maç. 90 dakikayi seyrettigimizde hatali bir gol yedik ama sonradan bunu çikarmasini bildik. Galip de gelebilirdik. Maçla ilgili fazla bir sey söylemek istemiyorum çünkü rakibimizin durumu ortada. Bu gibi durumlarda fazla bir sey konusulmaz, öyle düsünüyorum. Allah herkese kolaylik versin, kolay degil bu isler. Simdi 1 puan ne kadar degerli. Kaybetmemek gerekiyor” ifadelerini kullandi.

Odak noktalarinin Türkiye Kupasi oldugunu söyleyen Karaman, “Bütün odaklanmamiz kupa. 4 tane sehir bu heyecani yasiyor. Ligin bitimine az bir zaman kala sehre bu heyecani yasatmak, bu heyecani finale tasimak istiyoruz. Kolay degil. Aslinda 5-6 haftadir tüm kafamiz orda da söyleyemiyoruz bunu. Bir de maçlari kaybettik. Kaybettiginiz zaman is baska yere gidiyor. Taraftarin beklentisi büyük, bu beklentiye kupa ile cevap vermek istiyoruz. Oyuncularimizi sali gününe kadar toparlamak, en iyi 11 ile çikip iyi bir skorla dönmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA