Bakanlik 5 Milyon Ödenek Aktardi Nazmi Avluca Semt Sahasinin Zeminin Yenilenecek

AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oguzhan Kaya, Nazmi Avluca semt sahasinin zemin yenilenmesi ve gece aydinlatilmasi için Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne 5 milyon lira ödenek saglandigini açikladi.

Milletvekili Kaya, girisimleri sonucunda Ulukavak Mahallesinde bulunan Nazmi Avluca semt sahasinin zeminin futbola tam anlamiyla elverisli olmadigindan zeminin yenilenmesi ve sahanin gece aydinlatilmasi için gerekli olan 5 milyon TL’yi Gençlik Spor Il Müdürlügüne aktarildigini duyurdu.

Her firsatta sporun ve sporcularin yaninda olduklarini belirten Milletvekili Oguzhan Kaya, çalismalarina da bu dogrultuda devam ederek sporun ve sporcularin önünü açmaya devam edeceklerini ifade etti.

Milletvekili Kaya “Çorum ilimizde amatör futbol kulübü sayisi 35 adet, buda ilimizde 1 sezonda yaklasik olarak bin müsabaka demek. takimlarimizin antrenmanlariyla beraber bu sayi 6 katina çikiyor. Nasil ki Çorum ilimizi tarimin baskenti, Sagligin baskenti yapmaya çalisiyorsak sporun da merkezi yapmak için tüm çabamizi ve gayretimizi gösteriyoruz. Bu çerçevede gençlerimizle bir müjdeyi daha paylasmak istiyorum. Çorum’umuzun en büyük mahallesi olan Ulukavak Mahallemize yakisacak bir futbol tesisini gençlerimize kazandiriyoruz. Nazmi Avluca semt sahasi artik zeminiyle, gece aydinlatmasiyla, soyunma odalariyla sehrimize yakisir bir spor merkezi olacak ve gençlerimizin hizmetine sunulacak. Bu baglamda bir kez daha vurgulamak istiyorum, amatör spor kulüplerine olan destegimiz artarak devam edecek. Her zaman söylüyorum, gençlerimiz bizim gelecegimiz, onlar ne isterse biz onu yapariz” dedi.

Kaynak: İHA