Turgutluspor Altyapisiyla Dikkat Çekiyor

Kuruldugu günden bu yana altyapiya verdigi önemle bilinen TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, geçmis yillarda oldugu gibi bu sezon da altyapisindan yeni yetenekleri Türk futboluna armagan etmeye devam ediyor.

Geçen sezon altyapidan çikan Okan Erdik’in ardindan bu sezon da Ekrem Okkay, Süleyman Faruk Direk, Berkant Kanik, Mehmet Emir Pekdikmen ve Mert Önal gibi genç oyuncular hem A Takim kadrosunda yer almaya hem de oynamaya basladi.

Altyapiya büyük önem verdiklerini belirten Turgutluspor Genel Kaptani Fahrettin Solmaz, “Ilk olarak sunu belirteyim, Turgutluspor altyapisi bir okul, akademi. Sadece iyi futbolcu yetistirmek degil ayni zamanda iyi insan, topluma yararli bireyler yetistirmek için çalisiyoruz. A takima çikan gençlerimizi görüyorsunuz, hiçbir simarma esamesi yok. Sadece futbol konusunda degil her konuda egitim veriyoruz. Biz kulüp olarak altyapiya önem veren bir yönetim anlayisi içerisindeyiz. Altyapimiz bizim gelecegimiz. Altyapimiza büyük önem veriyoruz. Oradan çikacak her çocuk hem Turgutlu’yu hem de Turgutluspor’u temsil edecek. Ayrica Turgutluspor’umuzun bu sayede gelecegi garanti altina alinmis olacak. Onun için üretmeye ve yeni yildizlar Türk futboluna armagan etmeye devam edecegiz. Altyapida emegi geçen herkese tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA