Esref Hamamcioglu Açiklamasi 'Umarim Bu Birliktelik Uzun Yillar Devam Eder Ve Örnek Olur'

Galatasaray Baskan Adayi Esref Hamamcioglu, katildigi GSYIAD iftarinin ardindan yaptigi açiklamada, "Galatasaray’a gönül veren insanlari bir arada görmek bizi de mutlu etti. Umarim bu birliktelik uzun yillar devam eder ve örnek olur" dedi.

Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi (GSYIAD), Istanbul’da bir otelde üyelerine iftar yemegi verdi. Yemege katilan Galatasaray Baskan Adayi Esref Hamamcioglu, daha sonra çikista basin mensuplarina açiklamalar bulundu.

Ramazan’in baris ayi oldugunu söyleyen Hamamcioglu, "Bütün Galatasarayli is insanlarini görmek, birlikte paylasmak güzeldi. GSYIAD Baskani’na da bu vesileyle tesekkür ediyorum. Seçime giren ekip arkadaslarimla burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray’a gönül veren insanlari bir arada görmek bizi de mutlu etti. Umarim bu birliktelik uzun yillar devam eder ve örnek olur" seklinde konustu.

Teknik Direktör Domenec Torrent ile ilgili yaptigi paylasiminin hatirlatilmasi üzerine Esref Hamamcioglu, "Benim basin toplantisi yapma niyetim yoktu, hos bir gece geçirdik. Yazili açiklamam gayet netti, bunun için yazili açiklama yaptim. Bunun disinda daha çok vaktinizi almayayim" diye konustu.

Kaynak: İHA