Baskan Asgin'dan Çorumspor'lu Futbolculara 500 Bin TL Prim

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Çorum spor futbol kulübünü ziyaret etti. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle iftarda bir araya gelen Asgin iftar sonrasi futbolculara ilk etapta 200 bin TL prim sözü verdi. Primin futbolcularin hesaplarina yattigini belirten Baskan Asgin, play-off’a kalinmasi halinde 300 bin TL daha prim vereceklerini söyledi.

Çorumspor’un ligde özellikle son haftalarda gösterdigi performans ile sehirde büyük bir heyecan uyandirdigini, kendileri için gurur kaynagi oldugunu ifade eden Baskan Asgin “Son 5 maçta 11 puan alarak 58 puan toparladiniz. Play-off’un ensesindesiniz. 1 puan farkla play-off’u takip eden bir noktaya Çorumspor’u getirdiginiz. Basta yönetimimiz olmak üzere teknik heyetimize ve futbolcu kardeslerimize tesekkür ediyorum.” dedi.

Çorumspor FK’nin bu basarisinin sehirde heyecan uyandirdigini dile getiren Baskan Asgin, “Sehrimiz takimimizi biliyor, seviyor ve sahip çikiyor. Maçlari mümkün oldugunca takip ediyorum. Içerideki maçlarin önemli kismina bizzat katildim ve son maça da katildim ve son maçtaki azminiz kararliliginiz heyecaniniz 90+7’ye kadar sürdürdünüz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.” seklinde konustu.



Çorumspor FK’nin en büyük destekçisi biz olduk

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Çorumspor FK’ya çok önemli desteklerde bulunduklarinin altini çizerek bu desteklerinin devam ettigini belirtti.

Baskan Asgin, “Belediyemiz her zaman Çorumspor’un yaninda oldu. Her türlü destegi verdi. Çogu 1. Lig takimlarinda olmayan modern ve her türlü imkanin oldugu bir stadyumu Çorum Belediyesi olarak bizler yaptik. 70 dönümlük arazisiyle 400 Milyon TL’lik bir maliyeti bulunan bu stadyumu Belediyemiz, Çorumspor ve tüm Çorumlulara armagan etti. Içerisinde bulundugumuz tesisler de yine Belediyemiz tarafindan yapildi ve bu örnek tesisi Çorumspor devrettik. Yine buranin maliyetine baktigimizda bugünkü rakamlarla 39 Milyon TL. Tabi desteklerimiz bunlarla sinirli degil. Su an 8 personelimiz Çorum FK’ya hizmet ediyor. Deplasman masraflari konusunda da destekliyoruz.” diye konustu.



3 yilda 7 Milyon 390 bin TL sponsorluk destegi

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, göreve geldikleri günden bugüne toplam 7 Milyon 390 bin TL sponsorluk destegi verdiklerini söyledi.



Sponsorluk anlasmalarinin yapilmasinin hemen akabinde ödemeleri gecikmeden yaptiklarini, sözlesmede belirtilen tarihlerden önce pesinen yaptiklarini vurgulayan Baskan Asgin, “Çorumspor FK, bizim ortak paydamiz. Biz stadyuma geldigimiz zaman siyasi görüsüne, inancina, cinsiyetine bakmadan hep beraber Çorum diye bagiriyoruz. Çorumlu olmanin mutlulugunu, gururunu sayenizde yasiyoruz. Biz bu görevde oldugumuz sürece Çorumspor FK, asla yalniz degildir, asla sahipsiz degildir. Sizlerin yaninda oldugumuzu göstermek, sizlere bunu hissettirmek için buradayiz. Asla yalniz degilsiniz.” ifadelerini kullandi.

200 Bin TL’lik prim futbolcularin hesabina yatirildi

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, 200 bin TL’lik primin futbolcularin hesabina yatirildigini belirtti.

Çorumspor FK’li futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldigi toplantida prim müjdesini açiklayan Baskan Asgin, “Play Off mücadelesi veren takimimiza 200 bin TL’lik primimizi açikladik. Play Off’a kalinmasi halinde de 300 Bin TL daha pirim verecegimizi buradan ilan etmek istiyorum. Plaf Off’u garantilediginiz gün primleriniz hesabinizda olacak. Biz imkanlarimiz ölçüsünde bu zamana kadar en büyük destegi verdik, bundan sonra da vermeye devam edecegiz.” diye konustu.



Baskanimiz her zaman yanimizda

Baskan Asgin’in kendilerine yönelik ilgisi ve desteklerinden duydugu memnuniyeti ifade eden Çorumspor FK, sportif direktörü Yakup Ates de “Teknik heyetimiz, yönetimimiz ve futbolcu arkadaslarimiz adina tesekkür ediyorum. Maddi manevi her zaman gerek tribünden gerekse bugün bu mübarek günde yogun programinizda bizlere zaman ayirip burada oldugunuz için bütün ekibimiz adina tesekkür ediyorum. Çorum FK’ya destek anlaminda büyük bir kivilcim yasattiniz. Oyuncu kardeslerimizle bir mücadele içerisindeyiz, bizim amacimiz Çorumspor’u 1. Lig’e tasiyabilmek.” dedi.

Kaynak: İHA