Trabzonspor Evinde Rakiplerine Geçit Vermiyor

Trabzonspor, evinde oynadigi maçlarda rakiplerine geçit vermiyor. Bordo-mavililer bu sezon sahasinda yenilmeyen tek takim olma unvanini elinde bulundururken, 22 maçtir ise evinde yenilmedi.

Spor Toto Süper Lig’de, 72 puanla liderlik koltugunda oturan bordo-mavililer, sampiyonluk için gün sayiyor. Geçen sezonun 29. haftasinda 8 Mart’ta Aytemiz Alanyaspor’a 3-1 kaybettigi maçtan itibaren sahasinda oynadigi 22 maçta rakiplerine boyun egmedi.

Bu sezon sahasinda rakiplerine geçit vermedi

Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda sahasinda oynadigi maçlarda rakiplerine geçit vermedi. Bordo-mavililer bu sezon evinde oynadigi 16 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik aldi. Karadeniz ekibi bu sezon evinde yenilmeyen tek takim olma unvanini elinde bulundururken, Fatih Karagümrük, Antalyaspor ve Altay maçlarini kayipsiz geçmesi halinde evinde sezonu yenilgisiz kapatmis olacak.

Evinde son Istanbul takimini agirlayacak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda Fatih Karagümrük ile karsilasacak. Bu sezon evinde son kez bir Istanbul takimiyla karsilasacak olan bordo-mavililer bu sezon Istanbul takimlarina geçit vermedi. Karadeniz ekibi, iç sahada ve dis sahada Istanbul takimlariyla bu sezon oynadigi 10 karsilasmada, 6 galibiyet, 4 beraberlik alarak hanesine 22 puan yazdirdi.

Trabzonspor, evinde Istanbul takimlarina karsi bu sezon yaptigi 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalirken, Fenerbahçe’yi ise 3-1 maglup etti. Basaksehir ile 0-0, Besiktas ile de 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Kasimpasa’yi 1-0 maglup etmisti.

Kaynak: İHA