Sporcular Kupa Ve Madalyalari Ile Baskan Sahiner'i Ziyaret Etti

Sungurlu Belediyespor, 12 kupa ve 200 madalya ile Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner’i ziyaret etti.

Sungurlu Belediyesi 2. Lig, Bölgesel lig, genç erkekler, genç kizlar, yildiz erkekler, yildiz kizlar, küçük erkekler, küçük kizlar, midi erkekler, midi kizlar, mini erkekler, mini kiz voleybol takimlari katildiklari turnuvalarda kazandiklari 12 kupa ve 200 madalyayla birlikte Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner’i makaminda ziyaret ettiler.

Baskan Sahiner, 12 kupa ve 200 madalya alan gençleri tebrik ederek “Bu kadar büyük bir basariyi elde eden sizleri tebrik ediyorum. Bütün madalya ve kupalari toplamissiniz. Gerçekten çok büyük bir basari elde edilmis. Basta antrenör Mustafa Özdemir olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Bu Basaridan dolayi bizleri çok mutlu ettiniz” dedi.

Belediye olarak her zaman sizlerin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz diyen Baskan Sahiner, Türkiye yari finallerine yükselen genç voleybol takimini ve midi voleybol takimini bu basaridan dolayi kutlayarak, “Sizden daha büyük basarilar bekliyorum. Bizde elimizden gelen bütün imkanlarla sizlerin yanindayiz” ifadelerini kullandi.

Takim antrenörü Mustafa Özdemir ve sporcular ise Baskan Sahiner’e verdigi destekten dolayi tesekkür ederek, Sungurlu’nun ismini en yükseklere tutma sözü verdiler.

Kaynak: İHA