Sampiyon Kizlar Vali Elban Ve Baskan Karalar'i Gururlandirdi

Hentbolda Kadinlar Süper Lig’e yükselen Adasokagi Spor Kulübü’nde yönetim, teknik heyet ve sporcular Adana Valisi Dr. Süleyman Elban ve Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i ziyaret etti.

2014 yilinda Adana Valiligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’nin destekleriyle sosyo-ekonomik gelir düzeyi bakimindan dezavantajli bölgelerde yasayan sosyal risk altindaki kiz çocuklarindan olusturulan ve kisa sürede büyük basarilar elde eden Adasokagi Spor Kulübü, 2021-2022 Hentbol Sezonu Kadinlar 1. Ligi’nde 8 takimin mücadele ettigi Final Grubu maçlari sonunda Kadinlar Süper Ligi’ne yükseldi.

Sampiyon takim Adasokagi’nin ziyaretinden mutlu oldugunu belirten Vali Elban, “Kizlarimizin basarisi her zaman bizi gururlandiriyor. Adasokagi Spor Kulübü’nün hikayesi ayakta alkislanacak bir basari hikayesi. Bu basari öyküsünün elde edilmesinde büyük payi bulunan degerli sporcularimiz ile emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Bu basarinin diger gençlerimize de örnek teskil etmesini temenni ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.

Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Il Müdürü Gökhan Sezer, Kulüp Baskani Alper Tunga Kalsin ile Antrenör Nesimi Dagdogan’in da katildigi ziyaret, yapilan degerlendirmelerin ardindan sona erdi.

Takimin Adana Büyüksehir Belediyesi ziyaretinde konusan Baskan Zeydan Karalar ise, "Gurur duydugumuz bir basari oldu. Hentbol Kadinlar 1. Lig Final Grubu maçinda aldigi galibiyetle Hentbol Kadinlar Süper Ligi’ne yükselen Adasokagi Spor Kulübü yönetimi, teknik heyetini ve sporcularini kutluyorum. Basarilarinin devamini diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA