Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Kazanip Yolumuza Devam Edecegiz'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kayserispor ile oynayacaklari mücadele öncesinde yaptigi açiklamada "Bizim kazanmamiz gerekiyor. Insallah kazanip yolumuza devam edecegiz" dedi.

Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda deplasmanda oynayacagi Kayserispor maçi öncesinde hazirliklarini Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürdü. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, "Her maç gibi bu maç da zor. Mücadeleye ayni sekilde devam etmek gerekir. Hem deplasmanda hem kendi sahamizda Trabzonspor maçinda ve Alanyaspor maçinin ikinci yarisinda gösterdiginiz performansi göstermemiz gerekir. Birebir oynadiginiz zaman maça ortak oluyorsunuz. Konyaspor maçi da öyle oldu ve kazandik. Kayserispor iyi oyunculardan kurulu iyi bir takim. Son haftalarda deplasmanda aldiklari galibiyetlerle kendilerine güvenleri geldi. Zor bir maç olacak. Bizim kazanmamiz gerekiyor. Insallah kazanip yolumuza devam edecegiz" seklinde konustu.



"Sartlar ne olursa olsun rizespor’a devam edecegimi söyledim"

Sartlar ne olursa olsun Çaykur Rizepsor’da Teknik Direktörlük görevini sürdürecegini söyleyen Korkmaz, "Ben baskan ile anlasirken kesinlikle sartlar ne olursa olsun Rizespor’da devam edecegimi söyledim. Bunun altini çizmek istiyorum. Bu kulüpte çalismak gerçekten çok güzel. Ben bu kulüpte çalisilmasi gerektigini düsünen bir teknik direktörüm. Çok güzel bir ortam var, tesisler çok güzel. Su ortamda bile çok mutluyum, çok memnunum. Baskanimiz da takimin ligde kalmasi, maddi manevi en iyi durumda olmasi için elinden geleni yapiyor. Dolayisiyla ben çok mutluyum" degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA