Ömer Erdogan Açiklamasi 'Beklenmedik Maglubiyet Aldik'

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, beklemedikleri bir maglubiyet aldiklarini belirterek, "Bugün galip gelip ligde yukariya tirmanmak için firsat maçiydi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Hataysaspor, deplasmanda karsilastigi Antalyaspor’a 4-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Antalyaspor’u tebrik ederek, kendileri için agir bir maglubiyet oldugunu kaydetti.

Beklemedikleri bir skor aldiklarinin altini çizen Erdogan, "Antalyaspor’un özellikle bundan önceki 9 maçta bir serisi vardi. 9 haftadir iyi bir futbolla iyi netice aliyorlardi. Iyi bir rakibe karsi oynadik. Son 5 maçin bizim açimizdan hem ocak ayinda yasadigimiz sikintilar sonrasi yine bir çikis yakaladik. Iyi bir futbolla puanlar topladik. Üst gruba dahil olduk. Son haftaya kadar bu yarisin içinde kalmak istiyoruz. Bugün galip gelip yukariya tirmanmak için firsat maçiydi. Avrupa’ya gitmek için firsatti, basaramadik" seklinde konulstu.

"Çok hata yapan bizdik"

Müsabakada öne geçme ve beraberlik yakalama firsatlari yakaladiklarini ifade eden Erdogan, "Oyunsal anlamda yedigimiz goller bize yakismayan gollerdi. Çalismamiza ragmen anlatmamiza ragmen yedigimiz goller önceden hazirlikli oldugumuz halde yememiz üzdü. Bu futbolda oluyor, futbol hata oyunu. Daha çok hata yapan bizdik. Girdigimiz pozisyonlar vardi, öne geçme ve beraberligi yakalama firsatlari da yakaladik" diye konustu.

Ömer Erdogan, bir an önce bu maçin analizini yaparak, iç sahada oynayacaklari Sivasspor maçina hazirlanacaklarini kaydetti.

Ömer Erdogan, Riberi’o’ya gösterilen kirmizi kartin ise biraz agir bir karar oldugunun altini çizdi.

Kaynak: İHA