Nilüfer'den Kolay Galibiyet

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig 21. hafta maçinda Nilüfer Belediyespor, Mamak Belediyespor’u konuk etti. Mavi yesil beyazli ekip, rakibini rahat bir oyunun ardindan 36-26 yendi.

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takimi, ligin 21. haftasinda Mamak Belediyespor’u agirladi. Üçevler Spor Salonu’ndaki maça, iki takim oyunculari da “Kadina karsi siddet cehalet ve suçtur” pankartiyla çiktilar. Karsilasmanin ilk dakikalarinda iki ekip de karsilikli sayilar buldu. Maçin 10. dakikasi konuk takim Mamak Belediyespor’un 5-4 üstünlügü ile geçildi. Bu dakikadan sonra oyuna agirligini koyan Nilüferli hentbolcular, bulduklari hücumlari iyi degerlendirerek ilk yariyi 17-13 önde tamamladilar.

Maçin ikinci yarisinda da Nilüfer Belediyespor, rakibine üstünlügünü kabul ettirdi. Ikinci yari baslar baslamaz mavi yesil beyazli hentbolcular, aradaki farki açmaya basladi.

Müsabakanin son 20 dakikasinda genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele eden Nilüfer Belediyespor, oyun ve skor üstünlügünü elinde tutarak maçtan 10 gol farkla 36-26 galip ayrildi. Nilüfer Belediyespor bu galibiyetle bu sezon ki 10. maçini kazandi ve puanini 20’ye yükseltti.

Nilüfer Belediyespor, 22. hafta maçinda 17 Nisan Pazar günü deplasmanda Beykoz Belediyespor ile karsilasacak.

Kaynak: İHA