Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Son Haftalara Çok Güçlü Giriyoruz'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, son haftalarda takiminin yükselisine dikkat çekerek, güçlü takim olduklarini ifade etti.

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasinda Altinordu, deplasmanda Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldi. Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu karsilasmanin ardindan yaptigi açiklamada, "4 maçlik galibiyet serisiyle geldigimiz bir deplasman. Bireysel anlamda yükselen bir performans hem özgüvenimizi arttirdi hem de son maçlara daha motive bir sekilde hazirlanmamizi sagladi. Maçin ilk yarisinda savunma anlaminda iyi isler yaptik. Özellikle kalemizden uzak tutmayi basardik. Özellikle dis koridorlardan getirdigi toplarda etkili oyunculari var. Belki hücum anlaminda etkili olabilirdik, kosuyu yapamadik. Ilk yari olmadi. Ilk yari bitecekken talihsiz bir pozisyonda penaltidan golü yedik. Takimimiz ister istemez soyunma odasinda biraz durgundu. Onlari biraz canlandirmamiz gerekiyordu. Biraz da enerjimizi arttirdik. Güçlü takim oldugumuzu biliyoruz ki, 4 tane galibiyeti güçlü takimlar kazanir. Maçin 2. yarisi normal basladi ama oyuncu degisikliklerden sonra oyuna hakim olmaya basladik. Özellikle savunma arkasina yaptigimiz kosularla 2-1 öne geçtik. Bu dakikadan sonra savunmada kalmamiz, topun rakipte kalmasi ister istemez oyuncularda tempo düsüklügüne neden oldu. Biraz da yorulduk. Bireysel hatadan dolayi kalemizde golü gördük. Hedefi olan sampiyonluk kadrosu olan Eyüpspor ile burada berabere kalmak maçtan önce söylendiginde 1 puan çok degerliydi. Ama 2-1’den sonra gelmesi, genel anlamda takimimdan çok memnunum. Son haftalara çok güçlü giriyoruz. Burada 2-2’lik beraberlik çok anlamli. Transferin açilmasi Eyüpspor’a katki saglamis. Biz evimize 1 puanla dönüyoruz. Hemen toparlanip, Manisa maçina hazirlanmak zorundayiz. Eyüpspor’a bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum"seklinde konustu.



"Ahmet Ilhan 3. baharini yasiyor"

Genç futbolcularin takima katkisi ile ilgili de bilgiler veren Eroglu, “Emircan ve Sami gelecekte Türk futboluna kazandiracagimiz oyuncular. Onlar takimin önemli oyunculari. Oyuna girdiklerinde de fark olusturdular. Altinordu’da bu ilk defa olmuyor. Genç oyunculara güvenmek, onlara zor pozisyonda bile sans vermek gelisimi adina katki sagliyor. Ahmet Ilhan’in futbol ömrünü uzattigimizi düsünüyorum. Bence Türk futbolunda devam etsin. Geçen sene 2. bahariydi, bu sene 3. baharini yasiyor. Saha içinde takimin kaptani, performansi çok degerli. Bugünkü maçta da skor anlaminda katki sagladi. Biraz daha futbol oynasin, sonra antrenörlügü düsünür. Her zaman destek oluruz” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA