Bayburt Özel Idarespor Kulüp Baskani Çaliskan Açiklamasi 'Takimimiz Yalniz Birakildi, Basarisi Takdir Edilmedi'

Sezonun bitimine sayili maçlar kala Bayburt Özel Idarespor Kulüp Baskani Celil Çaliskan açiklamalarda bulunarak, “Takimimiz yalniz birakildi, basarisi takdir edilmedi” dedi.

Basin toplantisi düzenleyen Çaliskan, yola sampiyonluk parolasiyla çiktiklarini ifade ederek, “Bayburtlular tarafindan Bayburtspor yalniz birakildi ve basarisi takdir edilmedi. Sehirden aldigimiz maddi destek yetersiz oldu. Gelen maddi destekle futbolcularin primleri bile karsilanmadi.” diye konustu.

Taraftar gruplarinin takimi elestirirken hassas davranmalari gerektigi çagrisinda bulunan Çaliskan, Bayburt-Nigde maçinda futbolculara ‘formanizi çikarin gidin’ diyerek tezahüratta bulunanlara sert çikti. Kulübün basarili bir oyun sergilediklerine deginen Çaliskan, “Bazen taraftarlar bana diyor ki baskan bizi sampiyon yapacaktin tamam gelin hep beraber olalim bu takimi sampiyon yapalim. Bu takim gerçekten basarili bir takim, ben bu takimin futbolcularinin, teknik direktörünün de sezon sonuna kadar arkasindayim” dedi.

Tribünlerin bos birakildigini ve maçlarda taraftarlardan destek gelmedigini vurgulayan Çaliskan sözlerine su sekilde devam eti: “Taraftarlar hep diyordu baskan tribün bitecek mi, ne zaman bitecek. Tribün bitti, su an seyirci alabiliriz ama biz eski tribünümüzü dolduramiyoruz ki yeni tribüne seyirci alalim biz önce eskisini dolduralim, yenisine geçelim. 4 maçimiz kaldi her hafta cebimizden para ödüyoruz maç oynatiyoruz sahaya galibiyet amaciyla çikiyoruz. Taraftar gruplari bakiyorum ki benim emegimi hiçe sayiyorlar, son maçta yapmis olduklari davranis benim emegime hakarettir. Hiçbir taraftar grubu, taraftar futbolculara hakaret edemez elestirir belli düzeyde ama hakaret kabul edilebilir degil.”

Sezon bitimine 4 maç kaldigini söyleyen Çaliskan, Bayburtlularin destegini yine de beklediklerini, Bayburt’u play-off maçlarinda iyi bir sekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Yeni sezonda baskanliga aday olmayacagini ve kulüp baskanligini birakacagini ifade eden Çaliskan, Bayburtspor için ortaya yüregini koydugunu bu duruma ragmen yine de takdir edilmeyerek kulübün yalniz birakildigini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA