Trabzon Spor Lisesi, Kadin Futsal Takimi Sampiyon Oldu

Trabzon Spor Lisesi Kadin Futsal Takimi, Kocaeli’nde düzenlenen Okul Sporlari Genç Kizlar Futsal Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye sampiyonu oldu.

Dün oynanan final maçinda Zonguldak Eregli ile karsilasan Trabzon Spor Lisesi, rakibini Nevcan(2), Hazal ve Merve’nin golleriyle 4-2 maglup etti. Zonguldak Eregli karsisinda 1-0 geriye düsen Spor Lisesi, 1-1’lik esitligi sagladi. Maçin normal süresi de bu skorla sona erdi ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarinda tekrar geriye düsen Bordo-mavili kadin futsal takimi, pes pese buldugu gollerle rakibini 4-2 maglup etti ve Trabzon’a, 15 Temmuz Anadolu Lisesi’nden sonra yeniden Türkiye sampiyonlugunu getirmis oldu. Bordo-mavililer maçin ardindan sampiyonlugu doyasiya kutladi.

"Çok çalistik, hedefimize ulastik"

Sampiyon olduklari için çok mutlu olduklarini ifade eden Trabzon Spor Lisesi Kadin Futsal Takimi’nin antrenörü Serap Onur, “Sehrimize yeniden bir sampiyonluk getirdigimiz için çok mutluyuz. Çok gururluyuz. Sampiyonlugu elde etmek kolay olmadi. Çok çalistik. Çok çalismamizin karsiligini da sampiyonlukla aldik. Bizden desteklerini esirgemeyen herkese çok tesekkür ederiz. Hedefimize ulastigimizin için çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA