Sungurlu Belediyespor Namaglup Sampiyon Oldu

Çorum 1. Amatör Küme’nin son maçinda sahasinda Mimar Sinan Gençlikspor ile 1-1 berabere kalan Sungurlu Belediyespor, ligi yenilgisiz sampiyon olarak tamamladi. Mi

1. Amatör Kümede oynadigi 15 karsilasmanin 15’ini de kazanarak 45 puanla lider durumda olan Sungurlu Belediyespor, en yakin takipçisi Mimar Sinan Gençlikspor ile Pazar günü Sungurlu’da karsi karsiya geldi. Karsilasmayi Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, Çorum Belediye Baskan yardimcisi Alper Zahir, Sungurlu Belediyespor Kulübü Baskani Bahri Sezen, Sungurlu Belediye baskan yardimcisi Mükremin Dagasan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Çorum temsilcisi Sefer Kurtaran, Futbol Il Temsilcisi Engin Ayan, Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Ilçe Spor Müdürü Mehmet Aktas ve çok sayida taraftar izledi.

Baskandsn 50 bin lira sampiyonluk primi

Karsilasma öncesi Kulüp Baskani Bahri Sezen ve Baskan yardimcisi Mükremin Dagasan ile birlikte soyunma odasina giden Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, sampiyonluk olmalari halinde futbolculara 50 bin lira prim sözü verdi.

Hafta sonu olmasi nedeniyle karsilasmaya yogun ilgi göstererek tribünleri doldurdu. Iki takiminda kontrollü basladigi karsilasmada bir pozisyon sonucunda, hem Sungurlu Belediyespor’lu hem de Mimar Sinan Gençlikspor’u oyuncu kirimizi kart görerek takimlarini 10 kisi birakti. Karsilasmanin ilk yarisi karsilikli ataklarla 0-0 tamamlandi.

Ikinci yariya daha istekli baslayan Mimar Sinan Gençlikspor buldugu golle umutlarini son dakikalara saklarken, Sungurlu Belediyespor 72. dakikada serbest vurus kazandi. Topun basina geçen usta sol ayak Vedat Askan fileleri havalandirdi ve durumu 1-1 yapti.

Karsilasmanin son bölümlerinde buldugu pozisyonlari gole çeviremeyen Sungurlu Belediyespor, karsilasmadan 1-1 berabere ayrildi ve 46 puanla 1. Amatör Küme’nin Sampiyonu oldu.

Maçtan sonra Sampiyon Sungurlu Belediyespor kupasini Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Çorum temsilcisi Sefer Kurtaran’in elinden aldi.

Kaynak: İHA