Irfan Can Kahveci Açiklamasi 'Fenerbahçe Olmazsa Galatasaray, Galatasaray Olmazsa Fenerbahçe Olmaz'

Fenerbahçeli futbolcu Irfan Can Kahveci, derbi mücadelesinin önemli oldugunu ifade ederken, Fenerbahçe olmazsa Galatasaray, Galatasaray olmazsa Fenerbahçe’nin olmayacagini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’i 2-0 yenen Fenerbahçe’de müsabakanin ardindan Irfan Can Kahveci basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Maçin basindan sonuna kadar oyunu domine ettiklerini ifade eden Kahveci, "Her seyi yaptik, hak eden taraf bizdik ve sonucunda galip geldik. Çok mutluyuz. Fenerbahçe’de oynayan her oyuncunun Galatasaray maçina ayri bir motivasyonu olur. Galatasaray’da oynayaninca Fenerbahçe’ye olur. Bu maçlar derbi oldugu için çok önemli. Fenerbahçe olmazsa Galatasaray, Galatasaray olmazsa Fenerbahçe olmaz. Biz keyif almaya çalisiyoruz. Ikinci olduk su an. Ligin kalan maçlarinda hepsinden galibiyet bekliyoruz önümüzdeki maçlara bakacagiz. Ismail hoca Fenerbahçe’nin içinden gelmis biri ve etkisi oluyor. Ikili iliskileri iyi. Kulüpte maç videolari izleyip bize taktik antrenman yaptiriyor onun da payi var" seklinde konustu.



"Önemli olan taraftarin yüzünü güldürmek"

Taraftarin kendisini alkislamasina ve destek vermesine deginen Irfan Can, "Taraftarimizin benden beklentileri çok yüksek. Ben de onlarin beklentisine karsilik vermeye çalisiyorum. Her gün daha çok çalisiyorum, elimden gelenin en iyisini yapiyorum ve bugün alkisladilar yarin isliklarlar önemli degil. Ben onlarin yüzünü güldürmek istiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA