Bright Osayi-Samuel Açiklamasi 'Taraftarimizin Mutlulugu Için Savasiyoruz'

Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel, Galatasaray’i 2-0 maglup ettikleri maçin ardindan mutlu taraftarlari gördüklerini ve amaçlarinin onlarin mutlulugu için savasmak oldugunu söyledi.

Süper Lig’de derbi mücadelesinde Galatasaray’i 2-0 maglup eden Fenerbahçe’de maçin ardindan Bright Osayi-Samuel basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Iyi bir takim olduklarini ve özgüvenlerinin yerinde oldugunu söyleyen Samuel, “Son maçlarda iyi performans sergiledik. Bizim için bu maç ayni performansi göstermek için iyi bir maçti. Bütün takim arkadaslarim elimden gelenin en iyisini yapti. Taraftarlarimiz inanilmazdi, ekstra güç sagladilar ve bizim için güzel bir gündü” dedi.



“Kerem çok iyi bir oyuncu”

Oynadigi pozisyona deginen Ingiliz oyuncu, “Bek oynadigim için daha dikkatli olmam gerekiyor. Hocamiz benim özelliklerimi göstermemi istiyor. Pozisyonum sag bek olsa da farkli degil. Kerem’e karsi oynadim, çok iyi bir oyuncu ve aramizda iyi mücadele oldu. Final pasini iyi yapmaya çalisiyorum. Ben aslinda kendimi hala ofansif oyuncu olarak görüyorum. Genç yaslardan beri oynadigim stil bu. Farkli pozisyonlarda oynamak güzel. Hocamiz memnun ki beni sag bek olarak koyuyor. Ben sikayetçi degilim, önemli olan takima katki saglayabilmek” ifadelerini kullandi.

“Taraftarimizin mutlulugu için savasiyoruz”

Evlerinde oynadiklari her maçin hafizasinda daha fazla iz biraktigini ifade eden Samuel, “Her oynadigimiz maçta daha gürültülü taraftar kitlesi var. Çok güzel bir atmosfer vardi bu maçta da. Ilk geldigim andan beri çilgin seylerle karsilasiyorum. Maç sonunda herkes çok mutluydu. Bizim amacimiz da bu ve bunun için savasiyoruz” dedi.

Bright Osayi-Samuel, kendisi hakkinda çikan transfer dedikodularini düsünmedigini ve sadece Fenerbahçe’ye odaklandigini söyledi.

Kaynak: İHA