Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor, Play-Off Müsabakalarina Iddiali Hazirlaniyor

Erkekler Hentbol 2. Lig D Grubunu namaglup lider tamamlayip birinci lige yükselmek için mücadele vermeye hak kazanan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Kulübü, play-off müsabakalarina iddiali hazirlaniyor.

Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Kulübü, Ankara’da 4-8 Nisan günlerinde düzenlenecek Erkekler Hentbol 2. Lig play-off müsabakalarina antrenör Ozan Salep esliginde hazirlaniyor. Riza Kayaalp Spor Salonu’nda düz kosu ve isinma hareketleriyle antrenmana baslayan mavi beyazli ekip, teknik ve taktik çalismalarin ardindan iki takim halinde hücum ve savunma çalisarak antrenmani tamamliyor.

Sezona sampiyonluk hedefiyle baslayan ve grubunu elde ettigi basarili sonuçlarin ardindan namaglup lider tamamlayan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Kulübü, 12 takimin katilacagi ve 2 grup halinde oynanacak play-off müsabakalarinda; Elazig Gençlik ve Spor Kulübü, İçel Idmanyurdu Spor Kulübü, Kiziltepe Spor Lisesi Spor Kulübü, Çaykur Rizespor Kulübü ve 1954 Hendekspor Kulübü ile mücadele verecek.

Play-off müsabakalarini sampiyon olarak tamamlayip birinci lige çikmak istediklerini söyleyen Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Kulübü Antrenörü Ozan Salep, “Bizim için gerçekten zorlu bir mücadele oldu. 2. Lig D grubunu oyuncularimizin da üstün basarilariyla iyi bir sekilde tamamladik. Grubumuzu namaglup birincilikle tamamlayip play-off müsabakalarina katilmaya hak kazandik. 4-8 Nisan günleri arasinda yapilacak olan Hentbol Erkekler 2. Lig play-off mücadelesini Ankara’da oynayacagiz. Bu dogrultuda kulüp olarak tabi ki hedefimiz birinci lige yükselmek ama biz hedefimizi daha da büyüterek sampiyon olarak birinci lige yükselmek istiyoruz. Basarilarimiz devam edecek. Kulüp baskanimiz ve Belediye Baskanimiz Celal Köse’ye spora ve sporcuya verdigi destekten dolayi tesekkür ederiz” dedi.

Takim kaptani Ahmet Uyar ise “2. Lig’de namaglubuz. Su an play-off maçlarina hazirlaniyoruz. 2. Lig’de gösterdigimiz basariyi play-offlarda da sürdürerek sampiyon olmak istiyoruz. Yozgat Belediyesi Bozok Spor ile birinci lige çikmak istiyoruz” seklinde konustu.

Play-off hazirliklarinin devam ettigini söyleyen Çagri Suluv da, “Çalismalarimiz iyi gidiyor. 2. Lig Erkekler D Grubunu namaglup lider tamamladik. Bir üst lige çikmak için play-off maçlari oynamaya hak kazandik. Yozgat’i en iyi sekilde temsil etmek için Ankara’ya gidecegiz. Hedefimiz sampiyon olarak birinci lige çikmak” ifadelerine degindi.

Alperen Düzcan ise “Grubumuzu lider olarak basarili bir sekilde tamamladik, Ankara’da da ayni mücadeleyi göstererek sampiyon olup birinci lige çikmayi istiyoruz. Yozgat’i en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA