Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Maglubiyetle Basladi

Sigorta Shop Kadinlar Voleybol 1. Ligi Playoff Final Four karsilasmalari start aldi. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Final Four maçlarina maglubiyetle basladi.

Adana’dan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Gaziantep’ten Adam Voleybol Spor Kulübü, Izmir’den Karsiyaka Spor Kulübü ve Ankara’dan Ilbank Spor Kulübü takimlari Bursa’da Sultanlar Ligi için mücadele ediyor. 4 takimdan ikisinin ipi gögüsleyecegi finaldeki ilk maçta Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Ilbank ile karsilasti. Ligde iki maçta 3-2’lik skorlarla maglup olan Adana ekibi final karsilasmasinda da yine maglup oldu. Çekismeli geçen maçta ilk seti 25-20 kaybetti. Adana ekibinin zaman zaman öne geçtigi 2. setide 25-23 Ilbank kazandi. 3. sete önde baslayan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü taraftarinin da destegi ile setin yarisini önde kapatti. Setin sonlarinda 24-20 önde olmasina ragmen seti verince karsilasmayi Ankara ekibi Ilbank 3-0 kazandi.

Karsilasmayi, Çukurova Belediyesi Baskani ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Baskani Soner Çetin, Adana Demirspor Kulüp Baskani Murat Sancak ile birlikte izledi. 2 takimin çikacagi final maçlarinda Turuncu-Mavililer Sultanlar Ligi için Adam Voleybol ve Karsiyaka maçlarini kazanmasi gerekiyor. Sultanlar Ligi için verilen 2 bilet Pazar günü sahibini bulacak.

Kaynak: İHA