Selim Ay Açiklamasi 'Yok Biz Düstük, Bu Saatten Sonra Zor Diyen Insanlara Itibar Etmeyin'

Çaykur Rizespor’un tecrübeli stoperi Selim Ay, “Etrafa kulak asmadan ‘Çaykur Rizespor düstü, tüh, vah’ diyen hiç kimseye kulak asmadan elimizden geldigince sezon sonuna kadar mücadele edecegiz” dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasinda 12 Mart Cumartesi günü 16.00’da Recep Tayyip Erdogan Stadyumu’nda oynayacagi Kasimpasa maçinin hazirliklarini sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçeklestirilen antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan tecrübeli savunma oyuncusu Selim Ay, camianin destegi ile sezon sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini hatirlatarak, “Evet zorlu ve sikintili bir süreçteyiz. Biz de hatalarimizin farkindayiz. Rizespor’a gönül veren herkes yaptigi hatalardan ders aliyordur. Ah, tüh, vah denilecek vakit degil. Birbirimizi elestirecek vakit hiç degil. Tamamen birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonuna kadar elimizden geldigince Çaykur Rizespor için en iyisini yapmaya çalismamiz lazim. Bu hafta iç saha maçimizda çok iyi bir destek vardi ama biz o destegin karsiligini sahada veremedik. Daha samimi bir sekilde söylemek gerekirse çok kötü oynadik. Kabullenilmeyecek bir sekilde, final havasina yakismayacak bir sekilde oynadik. 2 tane beklemedigimiz anda yedigimiz gollerle gardimiz düstü. Bunun psikolojisi kolay degil ama bu final havasinda bunu yapmamamiz gerekiyordu. Biz bize verilen destekten çok mutlu olduk. Bu hafta oldugu gibi etrafa kulak asmadan ‘Çaykur Rizespor düstü, tüh, vah’ diyen hiç kimseye kulak asmadan elimizden geldigince sezon sonuna kadar mücadele edecegiz” dedi.



"Önümüzde 10 tane oynanmamis maç var"

‘Çaykur Rizespor düstü’ diyenlere kimsenin itibar etmemesi gerektigini dile getiren Ay “Çok cümleleri seçmeden direk söylüyorum. Çok kötü bir oyun sergiledik. Finale yakismayan bir oyun sergiledik ama geriye dönmenin hiçbir faydasi yok. Önümüzde 10 tane oynanmamis maç var ve biz elimizden geldigince en iyisini yapmaya çalisacagiz. Benim ricam; esiniz dostunuz, akrabaniz ‘Yok biz düstük, bu saatten sonra zor’ diyen insanlara hiç itibar etmeyin, inanmayin, dinlemeyin bile. Yanlis anlamayin bensem ben de gelmeyeyim buraya, sizseniz siz de gelmeyin. Bunu sitem olarak algilamayin, pozitif enerjimizi bozmaya müsaade etmeyin” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA