TECO Karacabey Belediyespor'da Birlik Zamani

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden TECO Karacabey Belediyespor, çarsamba günü oynanacak karsilasmada evinde Sanliurfaspor’u konuk edecek.

TECO Karacabey Belediyespor, kendi evinde çarsamba günü saat 14:00’te Yakup Özhan’in yönetecegi Sanliurfaspor maçini kazanarak play-off hattinda yer almayi hedefliyor.

TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Baskanvekili Davut Zirek, Sanliurfaspor maçinin çok önemli oldugunu ve tarafli-tarafsiz herkesi takima destek vermek için stada beklediklerini söyledi.

Zirek,” Üst üste 6’nci galibiyetimizi aldik. Önümüzde Sanliurfaspor maçi var. Bu maç bizim için çok önemli. Hedefimiz olan ilk bes içerisinde ligi bitirmek için, bu maçtan galibiyetle ayrilmaliyiz. Son haftalarda yakaladigimiz çikisimizi ve iyi gidisatimizi sürdürmek niyetindeyiz. Pandemi kurallarinin esnetilmesiyle birlikte müsabakaya giriste; hes kodu, asi ve yas sinirlamasi yok. Her zaman bizi destekleyen taraftarlarimizi tribünlere bekliyoruz. Simdi birlik zamani. Tüm Karacabey olarak bir olmaliyiz ve TECO Karacabey Belediyespor’a destek vermeliyiz” ifadelerini kullandi.

TECO Karacabey Belediyespor, aldigi 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 12 maglubiyet ile topladigi 34 puanla 9’ncu sirada yer aliyor. TECO Karacabey Belediyespor’un konuk edecegi Sanliurfaspor ise, 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 maglubiyet ile topladigi 33 puan ile 11’nci sirada bulunuyor.

Kaynak: İHA