Keçiören'deki Buz Pateni Pisti Ücretsiz Hizmet Veriyor

Ankara Keçiören Belediyesi tarafindan Ovacik Mahallesi’ne insa edilen buz pateni pisti açilisinin yapilmasiyla birlikte çocuklardan ve gençlerden yogun ilgi görmeye basladi. Pazartesi günleri hariç haftanin 6 günü açik olan pistten 4-18 yas grubu çocuklar ve gençler ücretsiz olarak faydalaniyor.

Saat 10.00-19.00 saatleri arasi hizmet veren tesiste yogunluk nedeniyle 1 saatlik seanslar olusturulurken, ilk yarim saat giyinme diger yarim saat ise paten kayma süresi olarak belirlendi. Böylece her seansta, 20 kisiden olusan paten grubu pistte 30 dakika boyunca kayabiliyor. Paten, kolluk, dizlik ve basliklar da ücretsiz olarak Keçiören Belediyesi tarafindan veriliyor.

“Yeni spor tesisimiz sehrimize hayirli ugurlu olsun”

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok Milli Futbolcu Ahmet Çalik’in ismini tasiyan spor tesisinin ilçedeki yeni eglence merkezi oldugunu ve gelismekte olan Ovacik bölgesinin tanitimina da önemli katkilar saglayacagini belirterek, “Keçiören, sokaklarinda en çok spor tesisi olan kenttir. Sehrimizde eksik olan bir eseri daha insa ederek hizmete sunduk. 5 bin metrekare alana insa ettigimiz Ahmet Çalik Buz Pateni Pisti ve Spor Tesisimizin içinde tenis kortu, skatepark, çocuk oyun alani, fitness ve dinlenme alanlarimiz bulunuyor. Burasi 4-18 yas gurubu çocuklarimiza ücretsiz hizmet veriyor. Yeni spor tesisimiz sehrimize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA