Kocaeli BSB Kagitspor- HDI Sigorta Antalya Günesi Maçinin Ardindan

Türkiye Basketbol Ligi’nde ev sahibi takimin galibiyetiyle tamamlanan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kagitspor – HDI Sigorta Antalya Günesi maçinin ardindan basantrenörler ve oyuncular maçi degerlendirdi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kagitspor Basantrenörü Ahmet Murat Yolcu, “Bes maçta dördüncü galibiyetimiz. Koleji de kendi hatamizdaki toptan verdik. Inanilmaz güzel bir yönetim var. Çok güzel maçti. Çocuklarin eline saglik. Besinci maçin verdigi yorgunluktan dolayi ilk yari durgunluk oldu. Ikinci yari atak yaptik. Bizi çok iyi çalisacaklarini biliyorduk. En son maçi oynamislardi, pazartesiye kadar aralari vardi. Biz bes maçlik seriden geldik. Kurdugumuz düzende bugün Brady skora yeterince katki veremedi, Eren Beyaz çikti, Corin olmadi Cihan katki verdi, Ibrahim katki verdi. Herkesin ellerine saglik. Çok tesekkür ediyorum. Çok degerli bir koça karsi kazandik. Aramizda devamli çok güzel maçlarimiz var. Antalya’ya basarilar diliyorum” seklinde konustu.



Ismail Elbas: "Dogru hamleleri yaptik ama 3.periyotta düstük”

HDI Sigorta Antalya Günesi Basantrenörü Ismail Fatih Elbas ise, “Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kagitspor’u galibiyetinden dolayi tebrik etmek istiyorum. Iki takimda iyi mücadele etti. Galip gelme adina dogru hamleleri dogru zamanda yaptik ama üçüncü periyotta hücum performansimiz; hücum anlamindaki asagi düsüsümüz, müdafaadaki kolay basketleri yeme ve rakibe ivmeyi kazandirma olarak geri döndü. Son periyotta hamle yaptik, yakalamaya çalistik ama arzu ettigimiz seviyede olmadi. Bundan sonraki maçlarda ligde kalmayi garantilemek ve sonra da play-off’a girmek için dogru isler yapmak istiyoruz. Oyuncularimizin verdigi mücadeleden açikçasi memnunum. Biraz daha beceri kismini halledebilirsek tekrar maç kazanmaya baslayacagiz” diye konustu.



Eren Beyaz: "Pota beni tasiyamadi”

Kocaeli BSB Kagitspor’da 26 dakika süre alan, 15 sayi kaydeden ve isinma sirasinda potayi kirip maçin geç baslamasina neden olan Eren Beyaz, “Rakip takimi tebrik ediyorum, gayet iyi mücadele verdiler. Bizde sezon basindaki kötü gidisattan sonra ikinci yari kendimizi iyi toparladik. Ligde kalmak adina önemli bir galibiyet aldik. Bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapip play-off hedefine yürümek istiyoruz. Takim arkadaslarimi ve rakip takimi örnek mücadeleden dolayi tebrik ediyorum. Kendi performansimdaki yükselis konusunda; elimden geleni yapmaya çalisiyorum. Takim arkadaslarim bana yardimci oldu. Biraz daha fazla oyunda kalmamin etkisi var. Skor bulunca daha fazla oyunda kalabiliyorum. Böyle bir döngü. Hocam da bana güveniyor. Potanin kirilmasi konusunda ise isinmada smaç bastim. Kirildi. Biraz da kilo olarak fazla oldugum için beni tasiyamamis olabilir. Daha önce de bir kere kirmistim. Denk gelebiliyor” seklinde konustu.



Mustafa Erdogan: "3. periyotta 5 attik, 20 yedik"

HDI Sigorta Antalya Günesi’nde 30 dakika süre alan ve takimina 11 sayi kazandiran Mustafa Erdogan, “Savunmada iyi mücadele ettik. Geçen haftaya oranla çok daha iyiydik. Fakat üçüncü periyotta hücumda çok sikinti çektik; 5 sayi attik, 20 sayi yedik. Bizim için çok önemli maçti. Kazanmak istiyorduk. Kaybettigimiz için çok üzgünüz. Rakip takimi da tebrik ediyorum, iyi mücadele etti. Önümüzdeki haftalara bakacagiz artik” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA